Vruća roba

Bruce Lee 'osvanuo' u poznatom bh. oglasniku – U odličnom stanju

U oglasu stoji kako je kip u odličnom stanju, te da po cijeni od 350 KM ovaj artikl može biti na vašim vratima u roku od 24 sata.
Vijesti / Flash | 03. 03. 2024. u 15:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I dok je mostarsku javnost u nedjelju jutro iznenadila vijest o nestanku slavnog majstora borilačkih vještina, netko se iz Gračanice našalio i postavio oglas u kojem nudi, kako je navedeno 'vruću robu' – kip Brucea Leea.

U oglasu stoji kako je kip u odličnom stanju, te da po cijeni od 350 KM ovaj artikl može biti na vašim vratima u roku od 24 sata.

Oglašivač je svoj profil naziva EmreEmre registrirao 3. ožujka, odnosno danas.

Podsjećamo, statua Brucea Leea nestala je iz mostarskog parka Zrinjevac, a iz Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko neretvanske županije rečeno je kako se trenutno radi očevid.

''Trenutno nemamo zaprimljenu nikakvu službenu prijavu nestanka Statue Brucea Leea iz parka Zrinjevac u Mostaru. Dežurni djelatnici policije obavili su razgovor s nadležnima i radi se očevid'', kazao je ranije za Bljesak.info glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić.

Na mjestu gdje je stajao ostao je samo stalak, a pored njega, kao što se vidi i na fotografijama, drvena paleta s kotačićima.

Neslužbeno saznajemo da Grad Mostar nema nikakve veze s uklanjanjem statue, kao niti Komunalno poduzeće Mostar. Stanovnici obiteljske kuće koja se nalazi u neposrednoj blizini za medije su kazali kako je Bruce Lee bio na svom mjestu proteklog dana i da je preko noći jednostavno nestao.

Nestanak spomenika kung fu majstoru za 24 sata.hr komentirao je Nino Raspudić, jedan od začetnika ideje postavljanja ovoga kipa u mostarski park. Kazao je kako je nestanak statue loš znak.

''Kip pripada gradu od trenutka kad je postavljen, tako da gradsku vlast morate pitati što se događa'', komentirao je za 24sata Nino Raspudić.

Inače, statua je umjetničko djelo Ivana Fijolića, a u mostarskom parku postavljen je u studenome 2005. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close