Ženska percepcija

Veličina 'Veseljka' ženama jednako važna kao i visina muškarca

Lifestyle / Flash | 20. 04. 2016. u 17:50 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Veličina penisa itekako je ženama važna kod donošenja odluke koji im je muškarac privlačan, tvrde autori istraživanja s Nacionalnog sveučilišta u Australiji - Brian Mautz, Bob Wong, Richard Peters i Michael Jennions. Koristili su računalnu animaciju kojom su ženama pokazivali muškarce u različitim varijacijama, odnosno, mijenjali su im izgled, veličinu spolovila, visinu, oblik torza itd.

Svaka žena u istraživanju pogledala je 53 muških tijela koja su iz računala projicirana na zid u prirodnoj veličini. Svako tijelo ocjenjivale su ocjenom od 1 do 7.

Upravo građa torza pokazala se ženama kao najprivlačnija, a visina i veličina penisa zauzeli su drugo mjesto , što pokazuje da tvrdnje kako ženama "veličina nije važna", baš i ne drže vodu, barem kod onih koje su učestvovale u ovom istraživanju. Ispostavilo se da favoriziraju muška spolovila malo veća od prosjeka. Neke od njih čak su se pravdale riječima kako veći penis pokazuje da je muškarac zdraviji i snažniji, piše Daily Mail .

Ipak, s rezultatima ovog istraživanja mnoge se žene ne bi složile. Za kvalitetnu vezu ipak je najvažniji karakter muškarca, a ne njegove dimenzije.

Kopirati
Drag cursor here to close