Međunarodni dan osoba s invaliditetom

U Kosači obilježen poseban dan: Sreća na licima dječice bila je nagrada

"Hvala svima koji su nas podržali, sudjelovali, vodili i poticali djecu, posjetili nas iz daleka, svima koji su pomagali na razne i nevjerojatne načine".
Lifestyle / Flash | 05. 12. 2023. u 18:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prepunoj galeriji Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače obilježen je poseban dan – Međunarodni dan osoba s invaliditetom.

Upriličen je prigodan i poseban program, likovna izložba svih radova s natječaja Moj posebni prijatelj, dodjele nagrada, posebnih priznanja, pohvalnica, zahvalnica i mnogo novih prijateljstava te ukusna zakuska pod pokroviteljstvom Union Bank Sarajevo.

"Hvala svima koji su nas podržali, sudjelovali, vodili i poticali djecu, posjetili nas iz daleka, svima koji su pomagali na razne i nevjerojatne načine, na energiji i vremenu, onima koji su bili tehnička, kreativna, stručna snaga i potpora u realizaciji ovog posebnog i kompleksnog koraka. To bi se zvalo prijateljstvo koje nema cijenu, a sreća na licima dječice je bila nagrada", istaknuli su organizatori iz Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama.

"Najviše hvala našim malenima i onim malo većima zbog kojih su bijeli zidovi postali živi, šareni s potpisom posebnih prijatelja", kazali su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close