Jeste li među sretnicima?

Tri horoskopska znaka imat će najbolje Valentinovo

Pred ovim znakovima je dan ispunjen nježnošću i strastima pa doznajte jeste li i vi među tim sretnicima.
Lifestyle / Flash | 13. 02. 2023. u 13:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bliži se najromantičniji dan u godini, a ovo će Valentinovo biti posebno sretno za neke ljude. Prema astrolozima, tri horoskopska znaka imat će najviše razloga za zadovoljstvo. Pred njima je dan ispunjen nježnošću i strastima pa doznajte jeste li i vi među tim sretnicima.

Ribe

Valentinovo će za vas biti poseban dan. Preuzmite inicijativu i pozovite onoga tko vam se sviđa na piće. Budući da ćete blistati, rijetki će vam moći odoljeti. Sada je vrijeme da riskirate kada je ljubav u pitanju. Ako ste u vezi, budite iskreni prema voljenom. Uz malo truda bolje ćete razumjeti jedno drugo, a to će imati pozitivan učinak na vaš odnos, piše Index.hr.

Bik

Bit ćete privlačni i zanimljivi. Otvorite se prema novim iskustvima jer bi zanimljiva osoba mogla ući u vaš život. Ako ste u vezi, iskoristite Valentinovo za produbljivanje ljubavi prema partneru. Iskrena komunikacija i intimni trenuci podići će vašu vezu na novu razinu. Provedite dan radeći ono što vam donosi radost.

Rak

Vezani, uživajte u kvalitetnom vremenu s voljenim. Bit ćete živahni i raspoloženi za romantiku. Budite hrabri i oslobodite svoju divlju stranu. Samci bi se mogli zaljubiti, a možda čak i u nekoga koga dugo poznaju. Slijedite svoje srce i prepustite se osjećajima.

Kopirati
Drag cursor here to close