Ludilo brale

Totalno napušeni: Spojio ih joint, na vjenčanju umjesto vina bila marihuana

Clara (30) je rekla: "Kanabis je veliki dio naših života – radimo u toj industriji, svi prijatelji ga također vole, a na vjenčanju smo umjesto vina htjeli marihuanu."
Lifestyle / Flash | 27. 02. 2020. u 11:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Clara i Dusty Higgins iz Kolorada upoznali su se dok je ona radila u kafiću. On joj je ''posudio'' joint i tako se javila kemija između njih. Zatim su oboje radili u industriji kanabisa, a danas imaju vlastitu tvrtku koja prodaje bongove, piše Unilad.com. Na ceremoniji održanoj na njihovu ranču još 2018. godine bio je kanabis bar s lulama, bongovima i nekoliko vrsta trave.

Clara (30) je rekla: "Kanabis je veliki dio naših života – radimo u toj industriji, svi prijatelji ga također vole, a na vjenčanju smo umjesto vina htjeli marihuanu."

"Stvarno sam htjela imati drukčije vjenčanje. Nismo nimalo tradicionalni, a ova tema, za koju smo se odlučili, jako nam je bitna. Nisu svi gosti ljubitelji kanabisa, ali su poštovali našu odluku. Imali smo kanabis bar, lule, bongove, deset različitih vrsta listova za pušenje i kolačiće s marihuanom. Iza recepcije naš je vrt kanabisa, pa su svi uzvanici mogli vidjeti kako sve to izgleda."

Nakon zavjeta i prvog poljupca matičar je Clari pružio bong da uzme dim prije svih uzvanika, a njezin suprug Dusty napravio je isto odmah nakon nje.

"Noble Glass napravio mi je bong samo za vjenčanje, a to je donijelo i poslovnu suradnju – sada imam njihovu kolekciju u svojoj trgovini. Kada sam razmišljala o vjenčanju, palo mi je na pamet da bi personalizirani bong bio odlična stvar. Rekla sam im koje boje planiram imati na vjenčanju, a oni su mi izradili točno ono što sam željela.

Za mene je to bio dar, a inače je cijena 400 $ (oko 2750 kuna)." Nakon što je Clara podijelila video gdje puši bong na svom vjenčanju, u samo nekoliko sati objava je dosegnula brojku od 500.000 pregleda.

 

Kopirati
Drag cursor here to close