Počelo je, počelo

Temperature i do 30 stupnjeva Celzijevih

Najniža jutarnja temperatura zraka između sedam i 12, na jugu zemlje do 15 stupnjeva Celzijevih. Najviša dnevna temperatura između 20 i 25 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH
Lifestyle / Flash | 10. 05. 2022. u 12:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas se očekuje umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom u drugoj polovini dana.

Najniža jutarnja temperatura zraka između sedam i 12, na jugu zemlje do 15 stupnjeva Celzijevih. Najviša dnevna temperatura između 20 i 25 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH).

U srijedu se u Bosni prognozira umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini će biti pretežno sunčano, uz umjeren porast naoblake u drugoj polovini dana. Najniža jutarnja temperatura zraka između sedam i 12, na jugu zemlje do 16 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura između 22 i 28 stupnjeva.

Prema prognozi FHMZBiH, u četvrtak se očekuje sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost.

Najniža jutarnja temperatura zraka između osam i 13, na jugu zemlje do 16 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura između 24 i 30 stupnjeva Celzijevih.

Kopirati
Drag cursor here to close