NP Sutjeska

Sve je spremno za treći OK Fest

Lifestyle / Flash | 29. 06. 2016. u 07:39 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je spremno za treće izdanje OK Festa- festivala za mlade koji se održava u čarobnom ambijentu prirode Nacionalnog Parka Sutjeska. Ova festivalska avantura rezultat je entuzijazma i ljubavi prema prirodnim bogatstvima NP Sutjeska te kao takva, i ove godine, nastavlja svoj život sa jasnim ciljem - „oživjeti“ NP Sutjeska te vratiti mlade generacije iz cijelog regiona u ovaj fantastični prirodni ambijent upravo, dobrim programskim sadržajem i pozitivnom energijom.

''Ukoliko još niste uplatili vaše mjesto u OK kampu, ne brinite niste zakasnili, mjesta još ima i moći ćete ga uplatiti na licu mjesta po dolasku na Tjentište. OK kamp se otvara u četvrtak 30.06. od 9 sati'', poručili su organizatori.

Festival se održava 1/2/3 srpnja a i ove godine nastupit će velike regionalne zvijezde:

1. srpnja: Babe – Vlatko Stefanovski Trio – Laibach
2. srpnja: Who See – Kolja i grobovlasnici – Bajaga i instruktori
3. srpnja: Edo Maajka – Kultur Shock – Viva Vox

''Naravno kao i uvijek nabolja zabava rezervirana je za OK kamp i OK stage na kojem će nastupiti: ZAA, Dječaci; Artan Lili; Stereo Banana. Nakon završetka programa na main stage-u zabava se nastavlja na OK stage-u OK kampa, gdje će publiku do ranih jutarnjih sati zabavljati DJ Kawiar (Mika/SOPOT), DJ BDAT DZUTIM (Timbe/Bad Copy) i DJ Coyote (Eyesburn).

Od ove godine publika na OK Festu moći će se opustiti uz zvuke jazza i klasične glazbe na Relax stageu. Naime, ljubitelji dobrog zvuka imat će priliku uživati uz 1. srpnja - Flutete i Libertango, 2. srpnja Jazz Poesy Cabaret i Bambus, 3. srpnja Combine Quartet i East Time .

Lovefest i OK Fest nastavljaju zajedničku partnersku suradnju i ove godine, želeći i nastojeći okupiti i ujediniti mlade ljude iz cijeloe regije kroz glazbu, druženje i kamp. OK Fest i ove godine nastavlja sa partnerskom i prijateljskom suradnjom sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, sa kojima će zajedno tijekom OK fest-a, fantastičnom ambijentu ljetnjeg kina na Tjentištu svim sudionicima omogućiti uživanje u svjetskim, eiropskim i regionalnim filmskim ostvarenjima.

Kopirati
Drag cursor here to close