Negodovanje

Superfinale Zvezda Granda u Zetri pomjereno za 15. srpanj

Lifestyle / Flash | 09. 07. 2016. u 20:35 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako prenosi srbijanski Blic, Grand produkcija je priopćila da će se superfinale nesmetano održati u Sarajevu, ali dva dana kasnije.

"U interesu dobrih međunacionalnih odnosa, u cilju afirmacije muzike i podrške mladim i talentiranim ljudima čelnici Grand produkcije, kao i čelnici grada Sarajeva došli su do zajedničke odluke da se finale Zvezde Granda zakazano za 13.7. pomjeri za dva dana i nesmetano održi 15.7. u Zetri.

Do ove odluke došli smo nakon što su se razmotrili svi uvjeti, koji garantiraju sigurnost svih sudionika, ali i posjetitelja muzičkog spektakla, koji će se održati u bosanskoj prijestolnici.

Grand produkcija napominje da je naš jedini interes muzika, koja ne poznaje granice, nacionalnu i vjersku pripadnost, te nas shodno tome raduje superfinale, koje će se održati u Sarajevu.

Obavještavamo sve one koji su karte već kupili da će iste važiti i u petak 15. srpnja kada ćemo svi zajedno dobiti pobjednika i slaviti ljubav i muziku, što je nas jedini cilj. Tako je bilo u Beogradu, tako je bilo u Skopju, istom se nadamo i radujemo i u Sarajevu", kažu iz Granda.

Podsjećamo, nakon što je objavljeno da će finale najvećeg regionalnog muzičkog natjecanja "Zvezda Granda" biti održano 13. srpnja u sarajevskoj dvorani "Zetra", u glavnom gradu BiH osvanuo je plakat kojim se negoduje zbog termina održavanja ovog muzičkog događaja.

"Srebrenica 11. juli, Zvezde Granda 13. juli. Bruka! Bruka!", stoji na plakatu na mostu Ćumurija.

Kopirati
Drag cursor here to close