Posljednji mladi Mjesec u 2022.

Super mladi Mjesec u Jarcu 23.12.: Energija nas upozorava da usporimo

Kironova energija također donosi neke iscjeljujuće vibracije. Ako postoji nešto što želite izliječiti, postavite namjeru ispod ovog mladog Mjeseca, jer će Kiron osvijetliti put.
Lifestyle / Flash | 19. 12. 2022. u 19:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednji mladi Mjesec u 2022. godini događa se 23. prosinca/decembra u znaku Jarca i donosi nagovještaj onoga što možemo očekivati dok ulazimo u 2023. godinu. Ispod mladog Mjeseca u znaku Jarca, Kiron, asteroid poznat kao ranjeni iscjelitelj, aktivan je i kreće direktno na isti dan.

Kiron je poznat kao ranjeni iscjelitelj jer je naučio uzeti ono što mu je dano i pretvoriti to u snagu i moć, piše Atma.

Mnogi od nas žele postići svoju svrhu, ali naša svrha obično nije neki veliki plan. Naša je svrha tiša. Naša svrha nije nešto što treba pronaći, to je nešto što jesmo. Naša svrha živi u nama, a ne izvan nas.

Poveži se sa svojom svrhom

Naravno, ponekad moramo krenuti na vanjsko putovanje kako bismo pronašli svoju svrhu, ali zapravo sve što radimo je pronalaženje sebe, a to je ono što stvara našu svrhu.

Vaša svrha živi u vama i može se aktivirati pod ovim mladim Mjesecom u znaku Jarca. Postavite namjeru da se povežete sa svime što jeste, jer tamo ćete pronaći svoj unutarnji plamen. To je mjesto gdje ćete se povezati s onim zbog čega je vaša duša došla ovamo.

Ono zbog čega je naša duša došla ovamo ne mora imati posebno ime niti službeni naslov. Također nemamo samo jednu svrhu. Možemo imati mnogo svrha koje se aktiviraju u različitim trenutcima našeg života.

Pod ovim mladim Mjesecom u znaku Jarca povežite se sa svrhom koja vam se čini najrelevantnijom i gdje se trenutno nalazite u svom životu. Vidite možete li raditi s tom svrhom i izvući mudrost koju sadrži.

Kironova energija također donosi neke iscjeljujuće vibracije. Ako postoji nešto što želite izliječiti, postavite namjeru ispod ovog mladog Mjeseca, jer će Kiron osvijetliti put.

Neposredno prije ovog mladog Mjeseca, Jupiter ulazi u znak Ovna, gdje će ostati veći dio 2023.. Znak u kojem se Jupiter nalazi može obojiti i oblikovati energije godine koja dolazi.

Jupiter u Ovnu ukazuje da je 2023. godina neovisnosti, inovacija i novih početaka, a sva ta energija je sadržana ispod mladog Mjeseca.

Obratite pozornost na suptilne misli, osjećaje i teme koje vas zaokupljaju u ovom periodu, jer će to vjerojatno biti lekcije i darovi koje će donijeti nova godina.

Mudrost iz prošlosti

Dok završavamo 2022., postoji energija koja nas upozorava da usporimo, povučemo se i nađemo vremena za opuštanje.

Ubrzo nakon ovog mladog Mjeseca, Merkur će postati retrogradan, pridruživši se Marsu, koji je retrogradan od kraja listopada.

Oba ova retrogradna planeta zajedno nam signaliziraju da odvojimo vrijeme, vratimo se prošlosti i razmislimo o mudrosti koju nam je naša prošlost pokazala.

Mi svi smo jedinstvena i posebna bića. Svi mi imamo svoje talente; svi imamo svoje vještine, a kada ih naučimo iskoristiti, možemo iskusiti nagrade koje one mogu ponuditi.

Kako možete preuzeti svoju moć pod mladim Mjesecom u znaku Jarca? Kako se možete uzdići usprkos svojim uočenim manama i nedostatcima i slijediti ono za čim vam srce i duša vape?

Za vrijeme ovog mladog Mjeseca mogu se pojaviti događaji ili osjećaji iz prošlosti, a ako je tako, znajte da postoji neka mudrost koju možete izvući iz tih sjećanja. Pokušajte prihvatiti ovaj pristup sa svime što vam se pojavi i znajte da će nagrada biti velika.

Kopirati
Drag cursor here to close