Prognoza do kraja tjedna

Sunčano, ponegdje moguć vjetar

Upozorenje je izdano za područja Bihaća, Livna, Sarajeva, Tuzle, Foče, Mostara, Trebinja i Višegrada. U ovim dijelovima zemlje očekuju se udari vjetra do 40 kilometara na sat, koji mjestimično mogu biti i jači
Lifestyle / Flash | 08. 04. 2020. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jutros je u većini područja u Bosni i Hercegovini na snazi žuto upozorenje zbog jakih udara vjetra, javlja Anadolu Agency (AA).

Upozorenje je izdano za područja Bihaća, Livna, Sarajeva, Tuzle, Foče, Mostara, Trebinja i Višegrada. U ovim dijelovima zemlje očekuju se udari vjetra do 40 kilometara na sat, koji mjestimično mogu biti i jači.

Danas će vrijeme u Bosni i Hercegovini biti sunčano uz malu oblačnost. Vjetar slab do umjeren, na trenutke i pojačan istočnog smjera. Poslije podne, vjetar će i oslabiti. Jutarnja temperatura od jedan do šest, na jugu od pet do 10, a najviša dnevna od 13 do 19, na jugu i sjeveru do 23 stupnja.

U Sarajevu sunčano vrijeme uz malu oblačnost. Jutarnja temperatura oko tri, a dnevna oko 17 stupnjeva.

U četvrtak se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od dva do osam, na jugu od pet do 10, a najviša dnevna od 16 do 23 stupnjeva, prognoze su meteorologa Federalnog hidrometeorološkog zavoda Bosne i Hercegovine (FHMZBiH).

U petak se očekuje stabilno i sunčano vrijeme. Tijekom dana, uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od tri do osam, na jugu od sedam do 11, a najviša dnevna od 16 do 23 stupnjeva.

U subotu očekuje se sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Tjekom dana, moguće je postupno povećanje oblačnosti. Jutarnja temperatura od šest do 12, a najviša dnevna od 16 do 23 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close