Prognoza

Što god da plairate za vikend samo se toplo obucite, minusi su pred nama

U subotu u Bosni i Hercegovini umjereno oblačno i bez padalina. Jače naoblačenje se očekuje tijekom noći na nedjelju.
Lifestyle / Flash | 10. 02. 2023. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas će biti pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne s maglom i niskim oblacima, javlja Anadolija.

U Bosni i Hercegovini danas će biti pretežno sunčano vrijeme. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne sa maglom i niskim oblacima, javlja Anadolija.

Vjetar slab sjevernog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od -2 do 3, na jugu zemlje od 5 do 10 Celzijevih stupnjeva.

U Sarajevu djelomično sunčano. Najviša dnevna temperatura zraka oko 0 stupnjeva.

U subotu u Bosni i Hercegovini umjereno oblačno i bez padavina. Jače naoblačenje očekuje se u noći na nedjelju. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između -10 i -5, na jugu zemlje do 2, a najviša dnevna uglavnom između -1 i 5, na jugu zemlje od 6 do 10 stupnjeva.

U nedjelju u Bosni i na sjeveru Hercegovine pretežno oblačno vrijeme sa snijegom. U nizinama može pasti susnježica ili kiša. Padaline uglavnom u poslijepodnevnim satima. U poslijepodnevnim satima prestanak padavina. Na jugu zemlje djelomično vedro. Vjetar većinom slab sjevernog smjera.

U Hercegovini i jugozapadu Bosne umjereno jaka bura. Jutarnja temperatura zraka uglavnom između -5 i 1, na jugu do 4, a najviša dnevna uglavnom između 0 i 6, na jugu do 11 stupnjeva.

.

Kopirati
Drag cursor here to close