Podcast ''Sredinom''

Šminkanje kod nje čeka se i godinu dana, Ines Jarak - Skupo je biti dotjerana žena danas

''Dok god je žena, bit će posla. Koliko god make-up artista znam, evo nijedan nije propao/la'', pojašnjava Ines stanje na beauty tržištu.
Lifestyle / Flash | 08. 11. 2023. u 20:10 M.L. | Bljesak.info
Šminkanje kod nje čeka se i godinu dana, Ines Jarak - skupo je biti dotjerana žena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vizažistica, edukatorica, poduzetnica, 'pomalo' influencerica, ekonomistica i ona kod koje termin za šminkanje ćete čekati i godinu dana - Ines Jarak iz Mostara bila je gošća 55. izdanja podcasta ''Sredinom''.

Hobi je pretvorila u ozbiljan biznis, jer je u isto vrijeme - kako je Ines istaknula ''to bila potreba i ljubav''.

''Imala sam viziju i znala sam da će to biti uspješno'', govori danas.

''Pjevačice više neću šminkati''

Od trepavica i ekstenzija do ozbiljnog beauty svijeta - put nije bilo lagan. Ispočetka je dosta radila besplatno, kako bi njezin rad došao do što većeg broja žena.

Kako naći svoj mjesto na beauty tržištu i zadržati dobru poziciju, jesu li edukacije ključne i kako funkcionira njezina online škola šminkanja, između ostalog Ines Jarak govorila je u podcastu ''Sredinom''.

''Dok god je žena, bit će posla. Koliko god make-up artista znam, evo nijedan nije propao/la'', pojašnjava stanje na ovom specifičnom tržištu.

''Do tebe je kako ćeš se istaknuti, a moj moto je bio oduvijek da ne budem kao svi ostali'', rekla je ova sada već uspješna poduzetnica.

O iskustvu s poznatim pjevačicama i zašto više ne želi da ih šminka, dala je posebno pojašnjenje kroz vlastito iskustvo, koje i nije baš 'najbolje'.

Susret s Kim Kardashian

Ines misli i da su edukacije koje pohađa, ali i drži sama - kako bi u kontinuitetu bila u skladu sa svim novitetima - iznimno bitne, jer joj je ''ulaganje u znanje'' najvažnije.

Posao je učila od svjetskih vizažista diljem svijeta, a opisala nam je i iskustvo susreta s Kim Kardashian na jednoj od edukacija koju je 'masno platila'.

''Važno je ne odustati i imati svoj cilj, ja nikada nisam odustajala'', rekla je Ines.

Kako je počela njezina poslovna priča, je li biti dotjerana žena-djevojka danas skupo, može li se brzo zaraditi, malo raditi i imati lagodan život, smatra li se influencerom, kako je izgledala njezina bitka za roditeljstvo, je li umjetnost znati nekoga lijepo našminkati i brojnim drugim temama Ines Jarak govorila je za Bljeskov podcast ''Sredinom''.

Kopirati
Drag cursor here to close