Podcast ''Sredinom''

Boška Ćavar: Policija je najslabija karika u Mostaru

''Svi roditelji koji kradu i ostavljaju svojoj djeci, mislim da je to najgore što im mogu uraditi i ostaviti. Smatram da je to prokletstvo'', istaknula je Boška Ćavar.
Vijesti / Flash | 30. 10. 2023. u 18:16 M.L. | Bljesak.info
Boška Ćavar

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neovisna vijećnica u Gradskom vijeću Grada Mostara Boška Ćavar bila je gošća 54. izdanja podcasta ''Sredinom''.

O životu prije nego je ušla u politiku, kćerkama koje žive u inozemstvu, zašto je uopće ušla u političke vode - govorila je između ostalog u podcastu ''Sredinom''.

''Prije aktivizima bila sam majka, domaćica, uposlenica..'', rekla je Ćavar.

Da li je ''rupa'' ispred zgrade u kojoj živi vijećnica - bila glavni motiv da se politički angažira, rekla je: ''To je bio okidač''.

U policiju nema povjerenja i to ne sakriva.

''Ja ne znam da li bi policija došla kad ih ja zovnem, kad se neko ubojstvo npr. dogodilo. Oni za sve imaju opravdanje i na njih ja imam najveće primjedbe, najslabija su karika u Mostaru.''

Dodala je i da još uvijek nije shvatila da ''ako je u politici mora šutjeti, a ne govoriti''.

Kako je ispričala tijekom razgovora, do sada je imala puno prijetnji, ali nije preplašena.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bljesak.info (@bljesak.info)

Kako je stigla u izbjeglištvo u Englesku, je li se više osjeća kao umirovljenica ili kao političarka, kako je putovala zahvaljujući mostarskom Sokolu, je li joj politika donijela više prijatelja ili neprijatelja, koliko je koštala borba za pravdu i što joj je sve donijela, koja je njezina poveznica s poznatim pjesnikom i kulturnim radnikom, te osnivačem ansambla Mostarske kiše - Mišom Marićem, zbog čega je ponosna na dvije kćerke koje žive u Engleskoj i Španjolskoj i brojnim drugim temama - neovisna gradska vijećnica govorila je za Bljesak.

Osvrnula se i na temu bogatstva, tajkuna, roditeljstva i kupljenih diploma.

''Svi roditelji koji kradu i ostavljaju svojoj djeci, mislim da je to najgore što im mogu uraditi i ostaviti. Smatram da je to prokletstvo'', istaknula je.

Kopirati
Drag cursor here to close