Sapunoteka napokon dostupna u Mostaru

Osvojite poklon paket| Sapunoteka – prirodna kozmetika koju ćete obožavati!

Svi proizvodi su ekološki prihvatljivi i biorazgradivi, te se tijekom njihove izrade strogo vodi računa o održivosti i očuvanju prirodnih mehanizama ravnoteže.
Lifestyle / Flash | 28. 06. 2021. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Organska kozmetika izrađena od 100% prirodnih sastojaka vrhunske kvalitete, neodoljivih mirisa i pristupačnih cijena, u minimalnoj ekološki prihvatljivoj ambalaži, od sada i na BiH tržištu.

Foto: PR Sapunoteka 

Sapunoteka je hrvatski brend ručno rađene prirodne kozmetike nastao iz znatiželje, ljubavi prema prirodi i želje za stvaranjem. Začeci, kako i sam naziv brenda kaže, iskovani su na sapunima. Međutim, danas našim korisnicima, osim sapuna, nudimo proizvode za potpunu njegu - dnevne i noćne kreme za lice, kreme za ruke, pilinge i šampone, losione za tijelo, eterična i namjenska ulja. Ne koristimo sastojke životinjskog porijekla. Naši proizvodi, kao ni sastojci koje koristimo za izradu naših proizvoda, nisu testirani na životinjama. Formulacije se temelje na znanju i pravilima struke, uvažavajući i tradicijska iskustva. Svi proizvodi su ekološki prihvatljivi i biorazgradivi, te se tijekom njihove izrade strogo vodi računa o održivosti i očuvanju prirodnih mehanizama ravnoteže.

Foto: PR Sapunoteka

Naša ponuda trenutno broji nešto više od 60 proizvoda, ali naravno, uvijek eksperimentiramo i pronalazimo neke nove kombinacije koje su potencijalni novi dodaci našoj ponudi. Cilj nam je da svaka osoba može pronaći djelić prirode za sebe.

U današnje vrijeme sve više pažnje posvećujemo tome da učinimo nešto dobro za sebe i za našu okolinu. To ne bismo smjeli zanemariti ni u našoj svakodnevnoj rutini njege. Učinite nešto lijepo za vašu kožu već danas!

Foto: PR Sapunoteka 

Kako doći do nas?

Sapunoteka proizvodi dostupni su putem Online trgovine www.sapunoteka.ba, vršimo dostavu brzom poštom na području cijele Bosne i Hercegovine. Pored toga imamo Facebook i Instagram stranice, gdje korisnici mogu pratiti novosti i sve bitne informacije o našem brendu. Budući da se naš distribucijski centar nalazi u Mostaru, na tom području je moguće osobno preuzimanje proizvoda po dogovoru.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bljesak.info (@bljesak.info)

Kopirati
Drag cursor here to close