Nakon 3 sata

Razveli se zbog pjesme ''Srpkinja je mene majka rodila''

Nešto kasnije, nesuđeni svekar iščupao je bendu kablove uz utičnica i za sve okrivio njih
Lifestyle / Flash | 19. 09. 2019. u 18:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svadba u crnogorskom Nikšiću ubrzo se pretvorila u kaos, i to sve zbog politike, prenosi srpski Telegraf.

Dvije obitelji, čiju djecu je ljubav spojila, neočekivano su zaratile samo zbog naručene pjesme "Srpkinja je mene majka rodila", a sve se događalo u obližnjem parohijskom domu nakon obavljenog vjenčanja, prenosi Index.

Prema pisanju srpskih medija, dogovor je bio da veselje prođe bez "nacionalističkih" pjesama no domaćinu svadbe, svekru, prekipjelo je kad je punica dva ili tri puta naručivala istu pjesmu.

Video: Indira Radic - Srpkinja je mene majka rodila

Kako pišu, on je prisutne navodno upozorio da je "dosta tih pjesama jer je ovo Crna Gora", a zatim je nastalo komešanje rodbine i prijatelja. Sve je kulminiralo kad je brat mlade ustao, uzeo sestru za ruke i izveo je sa slavlja uz poruku - "hvala prijatelji".

Nešto kasnije, nesuđeni svekar iščupao je bendu kablove uz utičnica i za sve okrivio njih. "Ja pjevam ono što mi se naruči", odgovorila je navodno pjevačica.

No drami tu nije bio kraj. Nesretna djevojka pobjegla je do obližnje crkve Svetog Vasilija Ostroškog, sjela i dugo oplakivala propali svadbeni dan kojem se samo nekoliko sati prije toliko radovala, prenosi Index.

Nakon kraha mladenci su pošli svojim kućama - na dvije strane, a prema pisanju Telegrafa, u Nikšiću se može čuti da su se već nakon tri sata bračnog života razveli.

Kopirati
Drag cursor here to close