Neke stvari su suđene

Prsti otkrivaju koliko ste privlačni suprotnom spolu

Znanstvenici su otkrili kako je najznakovitiji omjer duljine prstenjaka i kažiprsta, odnosno konkretno izmjerena duljini ovih prstiju!
Lifestyle / Flash | 31. 01. 2019. u 21:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Ilustracija

Jeste li ikad promatrali svoje prste i razmišljali što otkrivaju o vama? Vjerojatno ne, ali biste trebali –  jer sudeći prema britanskim znanstvenicima upravo prsti mogu sugerirati koliko ćete biti privlačni suprotnom spolu!

Koliko će oni biti dugi ovisi o koncentraciji muških spolnih hormona i određuje se već u majčinoj maternici, tako da su nam neke stvari očito – suđene, piše Menshealth.hr.

Znanstvenici su otkrili kako je najznakovitiji omjer duljine prstenjaka i kažiprsta, odnosno konkretno izmjerena duljini ovih prstiju!

Ako je prstenjak kraći od kažiprsta, razina testosterona je niska. Takvi muškarci djeluju ‘ženstvenije’, nježniji su i osjećajniji. S druge strane, kod žena kraći prstenjak ukazuje na veliku darovitost i kreativnost.

Ako je pak situacija obrnuta – prstenjak dulji od kažiprsta – razina testosterona je visoka. Takvi muškarci su posebno aktraktivni suprotnome spolu. Seksualno su vrlo aktivni i dominantni u krevetu, no nažalost, često i veliki mačo tipovi. Osim toga imaju vrlo dobru prostornu orijentaciju, što znači da će se, primjerice, bolje snalaziti pri parkiranju automobila. P. S. Žene s duljim prstenjakom su, ako je vjerovati ovom istraživanju – vrlo plodne.

Ako su oba prsta podjednake duljine, riječ je o romantičnoj osobi. Svejedno radi li se o muškarcu ili ženi, ta osoba ima izvrsne komunikacijske vještine, uči strane jezike lakše od drugih ljudi i ne razmišlja linearno, već ima sposobnost razmišljanja na više razina.

I, slažete li se s onim što ste upravo otkrili o sebi?

Kopirati
Drag cursor here to close