Prigodna priredba

Priredba u dječjem vrtiću 'Trnoružica' Široki Brijeg

Lifestyle / Flash | 25. 05. 2017. u 13:32 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je se u prostorijama dječjeg vrtića „Trnoružica“ na Puringaju održala prigodna priredba svih grupa koje pohađaju navedeni vrtić. Priredba je održana povodom „Majčinog dana“.

Skupine svih uzrasta su svojim plesom i pjesmom uistinu oduševili svoje odgajateljice, roditelje, kao i sve druge goste. Program koji je trajao dva sata bio je pun radosti i veselja mališana koji su svima prisutnima željeli pokazati koliko su naučili. Svojim izvedbama dokazali su koliko vole svoje mame i kolika je ta ljubav. Među prikazanima mogle su se vidjeti i izvedbe na engleskom jeziku koje su djeca pripremila sa svojom nastavnicom, kao i male mažoretkinje, priopćeno je.

Priredbu su također posjetili pomoćnik gradonačelnika za gospodarstvo Predrag Naletilić i predsjednik Upravnog vijeća Dječjeg vrtića „Trnoružica“ Marko Ćavar.

Trenutno je u tijeku oglas za prijem djece na boravak u vrtiću za 2017./2018. Pravo na upis imaju sva djeca koja su navršila jednu godinu starosti do polaska u školu. Roditelji mogu djecu prijaviti svakim radnim danom od 1. svibnja do 15. lipnja 2017. godine od 7 do 15 sati u prostorijama vrtića.

Uz prijavu je potrebno priložiti:
-potvrdu da je dijete psihički i fizički zdravo;
-potvrdu da je dijete cijepljeno prema zdravstvenim propisima;
-izvod iz matične knjige rođenih.

Djeca koja su ranije pohađala vrtić, a žele produžit boravak u sljedećoj vrtićkoj godini moraju se ponovno prijaviti u spomenutom roku. O primljenoj djeci u vrtiću roditelji će blagovremeno biti obaviješteni putem obavijesti na oglasnoj ploči vrtića. Polazak primljene djece u narednoj vrtićkoj godini bit će 1. rujna 2017. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close