Prognoza

Pripremite kišobrane - vrijeme idućih dana

Kiša se prognozira i za dane vikenda.
Lifestyle / Flash | 16. 11. 2020. u 11:08 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početak ovog tjedna na prostoru Bosne i Hercegovine obilježit će oblačno vrijeme s kišom. Na visokim planinama je moguć slab snijeg. Prestanak padalina prognozira se u poslijepodnevnim satima u utorak, 17. studenog.

Od srijede, 18. studenog najavljuje se postepeno razvedravanje i više sunčanih sati. Stabilno, umjereno oblačno i djelimično sunčano zadržat će se do petka, 20. studenog kada se u poslijepodnevnim satima očekuje novo naoblačenje i kiša. Kiša se prognozira i za dane vikenda.

Jutarnje temperature zraka u Bosni varirat će od 1°C do 7°C, na jugu zemlje do 12°C. Maksimalne dnevne temperature u Bosni između 7°C i 13°C, u Hercegovini do 16°C.

Početkom idućeg tjedna, 23. studenog prema raspoloživim sinoptičkim proračunima očekuje se stabilno, djelimično oblačno i sunčano. U jutranjim satima pored mraza u kotlinama i duž rijčenih tokova Bosne moguća je i magla ili niska oblačnost.

Minimalne temperature zraka varirat će između -4°C i 2°C u Bosni, do 5°C u Hercegovini. Maksimalne temperature kretat će se između 2°C i 8°C u Bosni, do jugu Hercegovine do 12°C, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close