Music & Memories

Princ Charles otkrio koje pjesme ga odmah potaknu na ples

Na popisu od 13 pjesama nalazi se i “La Vie En Rose” Edith Piaf i “Upside Down” Diane Ross.
Lifestyle / Flash | 04. 07. 2021. u 20:05 Bljesak.info / H

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Britanski princ Charles, princ od Walesa, otkrio je u radijskoj emisiji zbog kojih pjesama dobije "neodoljiv poriv" da zapleše.

Pjesme izvođača The Three Degrees, Diane Ross i Edith Piaf su među onima koje je Charles odabrao prilikom unaprijed snimljene emisije za Hospital Broadcasting Association (HBA), udruženje nacionalnih bolničkih organizacija za emitiranje radijskog i televizijskog programa

U jednosatnoj emisiji “Music & Memories With HRH The Prince of Wales”, emitiranoj na 73. godišnjicu osnutka Zavoda za javno zdravstvo (NHS), prijestolonasljednik je otkrio svoje najdraže pjesme od mladih dana pa sve do danas, uključujući “Givin’ Up, Givin’ In” koju je sastav The Three Degrees izveo na proslavi njegovog 30. rođendana.

Pjesma je to, rekao je Charles, kojoj ne može odoljeti a da odmah ne zapleše.

Jedna od njemu dragih pjesama je i “Don’t Rain On My Parade” Barbare Streisand, prisjetivši da ju je vidio na setu filmskih studija Warner Brosa kada je kao mladi poručnik služio na bojnom brodu HMS Jupiter.

Na popisu od 13 pjesama nalazi se i “La Vie En Rose” Edith Piaf i “Upside Down” Diane Ross.

Ta radijska emisija snimljena je kao dio nacionalnog Dana zahvale koji se održava u nedjelju, za sve ljude koji su predano radili tijekom pandemije koronavirusa. Svima njima u emisiji se zahvalio i princ Charles.

Kopirati
Drag cursor here to close