Prijavite se

Prijava karnevalskih skupina za 20. Ljubuški Karneval

Ukoliko želite sudjelovati na ovogodišnjem Ljubuškom Karnevalu kao karnevalska skupina možete se prijaviti najkasnije do 5. veljače.
Lifestyle / Flash | 10. 01. 2018. u 19:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Osuđeni narode nesuđene države, braćo priko Vrljike, bosa Maro priko Bosne, i svi dragi susjedi Hrvatske Republike Herceg-Bosne!!! Baci brigu na veselje, smijeh do daske i svi pod maske!'', stoji u pozivu na  Dvadeseti Ljubuški Karneval koji će se održati 11. veljače, na posljednju nedjelju prije početka Korizme kako je običaj u Ljubuškom.

Kako je najavljeno, u sklopu karnevala, održat će se mimohod karnevalskih skupina ulicama grada, i predstavljanje karnevalskih skupina na sportskom centru. Sve karnevalske skupine koje se prijave za sudjelovanje imaju mogućnost nastupa na športskom centru u maksimalnom trajanju od 3 minute.

Dječje skupine svoj će nastup izvesti na dječjem karnevalu sedam dana ranije.

Ukoliko želite sudjelovati na ovogodišnjem Ljubuškom Karnevalu kao karnevalska skupina možete se prijaviti najkasnije do 5. veljače.

 Svi koji se prijave za sudjelovanje u karnevalskom mimohodu dobit će od organizatora tablu s natpisom imena svoje grupe i zastavu.

 Za sudjelovanje u auto-koloni prijave nisu obvezne.

''Prijaviti se možete na e-mail adresu: [email protected], putem facebooka, ili na broj telefona kod tajnice karnevalskog društva: 063/701-017 - Jagoda Jelavić'', navodi se.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close