532 kvadrata

'Prijatelji često mislim na vas': Thompson useljava u impozantnu vilu vrijednu 1,3 milijuna eura

Lifestyle / Flash | 18. 03. 2017. u 17:33 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su 2013. godine zagrebačku adresu zamijenili splitskom, preselivši se tada iz "rasnog" penthousea u Radničkoj ulici u trosobni stan lociran u zgradi Žnjanski blizanci, pjevač Marko Perković Thompson i njegova obitelj odlučili su se ponovno preseliti, prenosi Slobodna Dalmacija.

Ovoga puta ne daleko, i dalje ostaju na Žnjanu, međutim, umjesto Makarske ulice, živjet će na Putu Radoševca, i to u impozantnoj vili na vrhu poznatog kaskadnog objekta kod križa postavljenog nakon posjeta Pape Ivana Pavla II., koja se prostire na ukupno 532 metra četvorna. Radnici su i u četvrtak (jučer) bili na terenu, uređuje se trijem na velikoj balkonskoj površini, kako bi za nove stanare sve bilo sređeno baš onako kako žele.

Ne treba sumnjati kako će tih nekoliko stotina kvadrata biti po mjeri pjevačeve mnogočlane obitelji koju uz suprugu Sandru čini i njihovo petero djece - Petar Šimun (13), Ante Mihael (11), Diva Marija (10), te šestogodišnje blizanke Katarina i Cvita, koji će sada imati dovoljno prostora za brojne aktivnosti. Kako za igru unutar stana, koji se sastoji od prizemlja, dva kata i tavana koji imaju 384 kvadrata, tako i za zabavu u velikom dvorištu od 148 metara četvornih.

Ono što im je također jako bitno jest i privatnost, koju će na toj lokaciji s pogledom na žnjanski plato, ali i Brački kanal svakako imati, budući da im zbog visokih zidova nitko od znatiželjnika ne može povirivati "preko plota", a za svaki slučaj tu su i kamere, kako bi njihova sigurnost bila na visokoj razini.

Thompson i njegova obitelj okruženi su i poznatim susjedima - stanove u neposrednoj blizini imaju i poduzetnici Ante Todorić, sin Ivice Todorića, vlasnika koncerna "Agrokor", Slavko Gotovac, poznat po biznisu s kockarnicama i nedavnoj kupnji brojnih "Brodomerkurovih" dućana, građevinari Marina Wallner i Zvonko Kotarac, ali i Severina, te Igor Štimac.

Dok je živio u Zagrebu, i tada su stanove u njegovu bliskom okruženju imala neka poznata lica poput Tatjane Dragović, bivše supruge Gorana Ivaniševića.

Zagrebačku nekretninu, koja se protezala duž cijelog kata na sedamstotinjak kvadrata, pjevač je, o čemu su mediji izvještavali, pokušao prodati u više navrata, i to po cijeni od 2 milijuna eura, no nije poznato je li na koncu u tome uspio, prenosi Slobodna Dalmacija.

Kopirati
Drag cursor here to close