Sastanak

Merhamet ima puno planova za područje Tomislavgrada

Predsjednik HO ''Merhamet'' MDD Kenan Vrbanjac upoznao je domaćine sa aktivnostima koje ''Merhamet'' planira realizirati u Tomislavgradu.
Lifestyle / Flash | 01. 02. 2021. u 20:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijer HBŽ Ivan Vukadin primio je delegaciju HO ''Merhamet'' MDD, koju je predvodio predsjednik ove humanitarne organizacije Kenan Vrbanjac.

Vrbanjac je Vukadinu zahvalio na njegovoj kontinuiranoj podršci Osnovnom odboru „Merhameta“ Tomislavgrad i tajniku tog odbora Halilu Hadžiću koja traje još iz vremena kada je Vukadin obnašao funkciju načelnika Općine Tomislavgrad.

Predsjednik ''Merhameta'' je informirao Vukadina o aktivnostima HO ''Merhamet'' MDD, kao i o planovima Osnovnog odbora ''Merhameta'' Tomislavgrad u narednom periodu.

Foto: PR / Ivan Vukadin i predstavnici Merhameta

Vukadin je također ukazao na dobru suradnju sa ''Merhametom'' u Tomislavgradu te naglasio da je ''Merhamet'' svojim radom i svojom misijom u pomaganju ljudima u potrebi zaslužio njegovu podršku.

Premijer Vukadin čestitao je Muslimanskom dobrotvornom društvu ''Merhamet'' 108. godišnjicu rada i poslovanja i poželio mu uspješan rad u njegovoj humanoj misiji.

Vrbanjac i Vukadin su razgovarali o mogućim projektima koje ''Merhamet'' planira pokrenuti na području Tomislavgrada te o zajedničkim aktivnostima ''Merhameta'' i Humanitarne organizacije ''Kap ljubavi''.

Tajnik Osnovnog odbora ''Merhameta'' Tomislavgrad Halil Hadžić je zahvalio premijeru Ivanu Vukadinu na podršci.

Delegacija ''Merhameta'' posjetila je tijekom radne posjete i načelnika Općine Tomislavgrad Ivana Buntića koji je, kao i Vukadin, iskazao podršku Osnovnom odboru ''Merhameta'' Tomislavgrad.

Foto: PR / Ivan Buntić i predstavnici Merhameta

Predsjednik HO ''Merhamet'' MDD Kenan Vrbanjac se zahvalio Općini Tomislavgrad i načelniku Buntiću na tretmanu koji ima ''Merhamet'' u ovom gradu te je izrazio nadu u još bolju suradnju ''Merhameta'' i općinskih vlasti.

Tijekom radne posjete Tomislavgradu, delegacija ''Merhameta'' susrela se i sa glavnim imamom Medžlisa Islamske zajednice Tomislavgrad Amerom ef. Jugom i predsjednikom Medžlisa Ibrahimom Kapetanovićem.

Predsjednik HO ''Merhamet'' MDD Kenan Vrbanjac upoznao je domaćine sa aktivnostima koje ''Merhamet'' planira realizirati u Tomislavgradu.

Na sastanku je istaknuta veoma dobra suradnja Medžlisa IZ Tomislavgrad i ''Merhameta'' u ovom gradu. Kenan Vrbanjac je kazao da ''Merhamet'' ima izvanrednu suradnju i sa Rijasetom Islamske zajednice u BiH te naglasio da su u ''Merhametu'' ponosni na tu činjenicu.

Glavni imam Medžlisa IZ Tomislavgrad Amer ef. Jugo čestitao je Vrbanjcu 108. godišnjicu rada i postojanja ''Merhameta“.

''To je tradicija za respekt. „Merhamet“ i Islamska zajednica su jedno tijelo, što je potvrđeno kroz našu dalju i bližu prošlost'', kazao je glavni efendija Jugo.

I predsjednik Medžlisa Ibrahim Kapetanović je ukazao na veoma dobru suradnju Islamske zajednice i ''Merhameta'' u Tomislavgradu, naglašavajući da će tako biti i u budućnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close