Lude smo kao bivše članice!

Nove članice grupe Hurricane: ''Mi smo Miona, Sara i Jovana''

"Nadamo se da ćemo opravdati vaša očekivanja, da ćete uživati u našim pjesmama i da ćemo se družiti na nastupima i kroz medije u budućnosti", navele su za Grand
Lifestyle / Flash | 19. 10. 2022. u 17:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavljene su nove članice srbijanske grupe Hurricane.

"Mi smo Miona, Sara i Jovana. Moramo vam priznati da smo veoma uzbuđene, srećne i počastvovane što smo nasljednice ovako velikog glazbenog brenda. Nadamo se da ćemo opravdati vaša očekivanja, da ćete uživati u našim pjesmama i da ćemo se družiti na nastupima i kroz medije u budućnosti", navele su za Grand, prenosi Klix.

Jovana Radić je rođena 2002. godine u Kraljevu. Prethodno je bila članica grupe Hurricane Junior.

"Za početak, reći ću vam da studiram Fakultet za medije i komunikacije. Devet godina sam se bavila baletom, tri gimnastikom, a glazba je moja najveća ljubav. Jedva čekam da čujete naše pjesme i sigurna sam da ćemo se u periodu koji je pred nama divno družiti", kazala je.

Miona Srećković je rođena 2002. godine u Parizu. Prošle godine se natjecala u Zvezdama Granda.

"Obzirom na to da sam porijeklom iz Srbije, bit će vam neobičan moj akcenat, ali vjerujem isto tako i simpatičan. Živjela sam i završila srednju školu u Parizu. Sudjelovala sam i u glazbenom natjecanju Neki novi klinci. Nestrpljivo čekam da se upoznamo, pjevamo i družimo kroz glazbu", rekla je.

Sara Kourouma također ima 20 godina, a rođena je u Beogradu.

"Odmah da znate, moje prezime se čita Kuruma. Sigurno se pitate odakle sam porijeklom? Reći ću vam odmah. Iz Gvineje, iz Afrike. U Beogradu sam završila glazbenu gimnaziju i srednju glazbenu školu Stevan Stojanović Mokranjac. Trenirala sam atletiku devet i nogomet tri godine, ali je ljubav prema glazbi pobijedila i sad sam treća članica grupe Hurricane. Veoma sam uzbuđena i jedva čekam da vidite i čujete sve što smo vam pripremile", ispričala je.

Originalnu postavu Hurricanea činile su Sanja Vučić, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević. Počele su surađivati 2017. godine, a gotovo momentalnu slavu postigle su 2019., kada su objavile singl "Favorito". Ovog rujna prestale su raditi zajedno.

"Pet godina je prošlo prebrzo, ako nas pitate. Svaka od nas je bila posebna kao pojedinac, ali još posebnije smo bile kao cjelina. Ta cjelina savršeno je funkcionirala zajedno. Uživale smo u svakom trenutku i uspjehu. Hvala vam što smo zajedno ispisali jednu divnu glazbenu povijest na koju smo svi ponosni", izjavile su.

Kopirati
Drag cursor here to close