HELL ENERGY COFFEE

Potpuno nove ledene kave koje su mnogi od vas čekali

Od sada možete uživati u HELL ENERGY COFFEE čak i ako ste osjetljivi ili intolerantni na laktozu
Lifestyle / Flash | 24. 06. 2021. u 10:30 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HELL proširuje svoju obitelj ledene kave sa dvije nove vrste. Hell ledena kava, koja već bilježi rast u prodaji u četiri europske zemlje, s ponosom predstavlja novi proizvod bez laktoze, ENERGY COFFEE Kokos, u kojem mogu uživati i korisnici koji su osjetljivi / intolerantni na laktozu, dok je novi Double Espresso idealan za one koji vole intenzivan ukus kave. Kava, koja dolazi u aluminijskim limenkama od 250 ml, je bez konzervansa i izrađena je od vrhunskih sastojaka koji pružaju visokokvalitetno iskustvo pijenja kafe i to u praktičnom i ekološki prihvatljivom pakovanju.

HELL ENERGY je na tržištu BiH predstavio liniju proizvoda ENERGY COFFEE sa tri nova ukusa u ljeto 2020. godine. Izvrsna kvaliteta, pravo mlijeko i ekstrakti kave, kao i harmonija okusa, brzo su postali popularni među potrošačima u Europi, ali također i u Bosni i Hercegovini.
Na osnovu ovog velikog uspjeha, kao i povratnih informacija potrošača, kompanija je osjetila pravi momenat da liniju proizvoda proširi s dva nova „člana obitelji“.

„Kako se osjetljivost / intolerancija na laktozu kod građana povećava, jedan od naših novih proizvoda razvijen je posebno vodeći računa o toj populaciji, te je ENERGY COFFEE Kokos napravljen od mlijeka bez laktoze i aromatiziran s daškom kokosa. Naš drugi novi dodatak, ENERGY COFFEE Double Espresso namijenjen je onima koji uživaju u bogatijim, jačim okusima kave“, rekao je Krisztián Schmidt, kreativni direktor marketinga u kompaniji HELL.

Novi napici ledene kave, baš kao i prethodni napici brenda, izrađeni su od pravih ekstrakata kave Arabica i Robusta i bez konzervansa i sadrže 40 mg / 100 ml kofeina.

HELL je prisutan s linijom proizvoda ENERGY COFFEE kako u Bosni i Hercegovini, tako i u 20 drugih zemalja među kojima su i Grčka, Hrvatska, te Velika Britanija.

Kopirati
Drag cursor here to close