Humanitarna akcija

Pomozimo Ivi pozivom na broj 092 890 888

Zadnji nalaz RTG pokazao je naglo pogoršanje te doktori preporučuju operaciju kojom bi se spriječila progresija bolesti i zaštitili unutarnji organi.
Lifestyle / Flash | 26. 05. 2022. u 09:44 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trinaestogodišnjoj Ivi Šunjić iz Mostara potrebna je pomoć kako bi mogla otići na operaciju u Tursku.

Naime, od 2014. godine Iva vodi bitku sa skoliozom, a zadnji nalaz RTG pokazao je naglo pogoršanje te doktori preporučuju operaciju kojom bi se spriječila progresija bolesti i zaštitili unutarnji organi. Prvenstveno srce i pluća.

Troškovi operacije kod svjetski poznatih stručnjaka u Turskoj iznose 70 000 eura, a do sada je prikupljeno više od polovice potrebnog novca.

Kako bi se prikupio ostatak novca za Ivu je otvoren humanitarni broj 092 890 888 i pozivom se doniraju 2 konvertibilne marke (KM).

Mostar je pokrenuo lančanu poruku kojom se želi doprijeti do što većeg broja ljudi u cijeloj BiH:

"Ej, ovo je jedini način da pomognemo maloj Ivi. Za njezino liječenje skupljeno je više od pola novca. Mislim da se uz malo truda može skupiti i ostatak. Pozovi 092 890 888 i doniraj 2KM za liječenje. Nema odustajanja, odvoji par minuta i maloj Ivi omogući normalan život. Pošalji ovu poruku prijateljima, kolegama, rodbini, poznanicima. Iva ima samo nas".

Kopirati
Drag cursor here to close