Društveno odgovorno poslovanje

Podrška Addiko banke mobilnom timu Udruženja "Dajte nam šansu"

Ova će suradnja biti realizirana u okviru projekta Addiko Cares, koji Addiko banka provodi već treću godinu zaredom
Lifestyle / Flash | 22. 04. 2019. u 13:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potpisivanjem memoranduma o suradnji obznanjen je nastavak višegodišnje suradnje Addiko banke i Udruženja "Dajte nam šansu" iz Sarajeva, u okviru kojeg djeluju servis centri za podršku obiteljima djece/osoba s poteškoćama/invaliditetom. Addiko banka će u tijekom ove godine financirati dio troškova mobilnog tima Udruženja, dok će zaposlenici banke dati svoju podršku radu udruženja kroz volonterski rad.

"Udruženje 'Dajte nam šansu' je zaista specifično po vrsti usluga koje pruža, obzirom da se bavi kompletnom obitelji, a ne samo djecom sa poteškoćama u razvoju. Smatramo da su njihove aktivnosti od velikog društvenog značaja, te smo se odlučili pružiti podršku njihovom radu. One ćemo godine participirati u troškovima mobilnog tima", istaknula je predsjednica Uprave Addiko Bank dd Sarajevo, Sanela Pašić.

''Naša suradnja sa Addiko bankom na institucionalnoj razini započela je prije tri godine. Prije toga smo surađivali sa zaposlenicima Addiko banke kroz njihov volonterski rad, koji će u sljedećem razdoblju biti intenziviran. Želimo se zahvaliti Addiko banci na dosadašnjoj suradnji, jer uvijek iznova pokazuju veličinu svoje uloge u zajednici kroz društveno odgovorne aktivnosti", rekla je predsjednica Udruženja "Dajte nam šansu", Ines Kavalec.

Ova će suradnja biti realizirana u okviru projekta Addiko Cares, koji Addiko banka provodi već treću godinu zaredom, a koja podrazumijeva volonterske aktivnosti zaposlenika koje Banka financijski podržava. U okviru projekta zaposlenici volontiraju u različitim institucijama i organizacijama, dok Banka osigurava financijsku podršku za te institucije ili udruženja, priopćeno je iz Banke.

Kopirati
Drag cursor here to close