Bugojno

Počelo skijanje na Rostovu

Dva ski lifta, dužine 1,5 km, noćno skijanje, etno selo, spoj tradicionalne i moderne ugostiteljske ponude, zabava i brojni drugi turistički sadržaji odlikuju Ski centar Rostovo.
Lifestyle / Flash | 30. 12. 2018. u 14:25 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ski centar Rostovo, udaljen 12 kilometara od Bugojna, od u nedjelju ujutro je otvoren za skijaše.

Dva ski lifta, dužine 1,5 km, noćno skijanje, etno selo, spoj tradicionalne i moderne ugostiteljske ponude, zabava i brojni drugi turistički sadržaji odlikuju Ski centar Rostovo, koji je idealan za početnike i rekreativce, naveli su u Turističkoj zajednici Srednjobosanske županije (SBŽ).

''Skijaški centar Rostovo izuzetan je turistički potencijal i ima sve tehničke uvjete koje moderna skijališta zahtijevaju. Staze se zasnježuju, noćno skijanje je osigurano, a na stazi je dostupan i Wi-Fi'', kazao je Feni direktor Turističke zajednice SBŽ-a Miroslav Matošević.

Kako je kazao, staze na Rostovu su blage te izvrsne za skijaše sa manje skijaškog iskustva, dok veliku zainteresiranost za ovaj ski centar, osim domaćih, pokazuju i gosti iz Hrvatske.

''Ovaj ski centar može se pohvaliti da ga pohode najmlađi skijaši, koji na ovoj zimskoj destinaciji rade svoje prve skijaške "korake'', naglasio je Matošević.

Kopirati
Drag cursor here to close