Tajna je u...

Pića koja pridonose mršavljenju

Lifestyle / Flash | 26. 08. 2016. u 20:24 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ukoliko dan započinjete s vodom i limunom, a ni unatoč tome nikako ne možete smršavjeti imamo rješenje za vas.

Pročitajte koja tri pića pomažu još i više za mršavljenje.

Kava

Prirodni je energetski napitak. Istraživanja su pokazala kako dvije do tri šalice kave prije tjelovježbe podižu energiju i tjeraju vas na još intenzivnije vježbanje. A to znači kako ćete nakon ispijene kave spržiti još i više kalorija. Ali uvijek pijte isključivo crnu kave, bez mlijeka i šećera.

Voda

Iscijedite tri limuna te ih stavite u zamrzivač da se zaledi na par sati. Pijte napitak u nekoliko navrata tijekom dana i to će vam pomoći u bržem sagorijevanju kalorija. Nakon svake šalice trebali biste izgubiti do 100 kalorija, kaže nutrcionistica Mitzi Dulan. Ponavljajte postupak svaki dan i izgubit ćete pet kilograma u tri mjeseca, piše Slobodna Dalmacija.

Zeleni čaj

U jednom istraživanju tiskanom u "Journal of the American College of Nutrition" sudionici koji su pili četiri šalice čaja na dan za dva mjeseca su izgubili četiri kilograma više od onih koji su pili samo vodu. Drugo istraživanje časopisa "European Journal of Nutrition" iz 2013. dokazalo je kako ljudi koji piju zeleni čaj teže manje te imaju manji struk. Stoga, pijte vrući, nezašećereni zeleni čaj ujutro čim se probudite i prije spavanja.

Kopirati
Drag cursor here to close