Zna ju od malih nogu

Petar Grašo ponovno ljubi: Uhvaćen s 14 godina mlađom pjevačicom

Riječ je, ni više ni manje, o Hani Huljić, kćeri poznatog splitskog hitmejkera Tončija Huljića, koju Grašo zna još od malih nogu.
Lifestyle / Flash | 04. 10. 2021. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijest da su nakon više od 24 godine partnerstva pjevačica Danijela Martinović (49) i pjevač Petar Grašo (45) stavili su točku na “i” svog ljubavnog odnosa šokirala je mnoge fanove poznatih glazbenika.

Iako su se neki nadali da se ljubav još može spasiti, iako se već znalo da neko vrijeme ne žive zajedno, Grašo je sve razuvjerio kad su ga fotografi Cropixa ‘ulovili’ s novom partnericom, piše Dnevno.hr.

Riječ je, ni više ni manje, o Hani Huljić, kćeri poznatog splitskog hitmejkera Tončija Huljića, koju Grašo zna još od malih nogu.

Foto: Cropix / Fotoreporter agencije Cropix zaljubljeni par uhvatio je u nedjelju u središtu Zagreba

Popularni splitski pjevač odnedavno je u vezi s 14 godina mlađom pjevačicom Hanom Huljić (31), svojom dugogodišnjom prijateljicom koja ga je prije tjedan dana pratila na koncertu kojeg je održao s njenim ocem iz prvog reda.

Fotoreporter agencije Cropix zaljubljeni par uhvatio je u nedjelju u središtu Zagreba. Ležerno odjeveni s osmjesima na licu šetali su centrom grada, a u jednom trenutku primili su se i za ruke.

Kopirati
Drag cursor here to close