Romantika

Pala sa litice nekoliko trenutaka nakon što ju je momak zaprosio

"Odabrali smo ovo da mjesto da imamo romantičnu uspomenu nakon prosidbe. Popili smo malo alkohola. Sve se dogodilo odjednom, izgubila je ravnotežu i pala", rekao je Gursu
Lifestyle / Flash | 25. 07. 2023. u 12:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Buduća mlada tragično je preminula nakon pada s litice visoke 30 metara samo nekoliko trenutaka nakon što ju je njen momak zaprosio.

Jesim Demir (39) i njen momak Nizametin Gursu otišli su na romantično mjesto na rtu Polente u Kanakaleu u Turskoj, kako bi gledali zalazak sunca.

Par je odabrao ovo mjesto kako bi proslavili zaruke. Muškarac se navodno vratio do autmobila kako bi uzeo stvari za piknik, ali je rekao da je iznenada čuo vrisak. Pojurio je natrag, te je otkrio da se njegova nova zaručnica strmoglavila s litice. Žena je preživjela pad s litice, ali nakon 45 minuta, liječnici su je proglasili mrtvom.

"Odabrali smo ovo da mjesto da imamo romantičnu uspomenu nakon prosidbe. Popili smo malo alkohola. Sve se dogodilo odjednom, izgubila je ravnotežu i pala", rekao je Gursu lokalnim medijima.

Vlasti su odmah zatvorile područje na kojemu se dogodila nesreća i otvorile istragu, a prema pisanju medija, pristup litici ponovo je dopušten samo "na kontrolirani način", prenosi "Fenix".

"Ovo je mjesto gdje svi dolaze i gledaju zalazak sunca. Međutim, putevi su jako loši i nema ograde na ivici litice. Treba staviti ogradu, treba preduzeti mjere opreza", rekao je jedan od prijatelja para lokalnim medijima.

Kopirati
Drag cursor here to close