Modni događaj

Otvoren 37. Nivea BiH Fashion Week Sarajevo

Lifestyle / Flash | 05. 11. 2016. u 09:40 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neki od najpoznatijih bh. modnih kreatora i brendova predstavili svoje nove kolekcije na 37. Nivea BiH Fashion Weeku, koji je jučer službeno otvoren u Sarajevu.

Ovaj tjedan mode otvorila je poznata bh. modna kreatorka Emina Husedžinović-Ibrahimović, koja je predstavila i svoju novu kolekciju "Viktorijanska šuma" inspiriranu 19. stoljećem, kada žene preuzimaju modnu scenu. Kolekcijom prevladava klasična crna boja, koja je sinonim za eleganciju i luksuz.

Poznati muški brand "Jeordie's" pokazao je najnoviju kolekciju koju su nosili poznati manekeni modne agencije Abc models.

Publike je također uživala i u svečanim haljinama modnog studija "Anastasija Fashion" iz Banje Luke, koji prati svjetske trendove i na svoje police uvijek donosi moderne i kvalitetne stvari.

"Studio-Hills" predstavio je kolekciju vjenčanica koje su plijenile pažnju posjetitelja svojom dozom svečanosti i blještavila.

Dizajner Emir Medić iz Dusseldorfa, porijeklom iz Doboja, predstavio je novu kolekciju "Dazzle ss17", priopćili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close