Glazbeni spektakl

Oliver i Gibonni Mostaru spremaju večer za pamćenje

Lifestyle / Flash | 15. 03. 2017. u 08:52 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Mostar napokon dobiva glazbeni spektakl kakav zaslužuje. Nakon dugo godina Oliver i Gibonni nastupaju zajedno na stadionu HŠK Zrinjski te predstavljaju zajednički album ''Familija''. Organizatori su potvrdili kako će se koncert održati 23. lipnja 2017. godine s početkom u 20 sati, a o kakvom spektaklu je riječ govori i činjenica kako je ova vijest već podigla na noge sve fanove Olivera i Gibonnia diljem Bosne i Hercegovine, ali i Dalmacije i susjedne Srbije.

Pripreme za veliki koncert Olivera i Gibonnia teku po planu, kako potvrđuju organizatori, a koncert će zasigurno biti večer koja će se dugo pamtiti.

''Veliki koncert Olivera i Gibonnia ujedno je i predstavljanje njihovog zajedničkog albuma ''Familija'' koji donosi i 9 novih hitova. Naravno, pored novog albuma svakako će publika imati priliku čuti i nezaboravne hitove dvojice pjevača čiji umjetnički rad traje već desetljećima. Publici garantiramo nezaboravnu večer, a Mostar će zasigurno taj dan biti centar, ne samo Bosne i Hercegovine, nego i regije, jer već imamo zainteresirane grupe i iz drugih država regije'', ističu organizatori.

Ulaznice za veliki koncert Olivera i Gibonnia mogu se očekivati početkom travnja, a o svim novostima fanovi će biti informirani putem medija i službenog događaja na društvenoj mreži facebook na linku

Kopirati
Drag cursor here to close