11. školska godina

Održan prvi programski koncert mostarske Rock škole

Mladi glazbenici prezentirali su svoje glazbeno umijeće i stečeno znanje u prvom session band ciklusu nove školske godine.
Lifestyle / Flash | 28. 10. 2022. u 15:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvanaest session bendova i pet off bendova predstavilo svoje autorske pjesme i obrade poznatih stranih hitova.

Rock škola Mostar održala je u utorak 25. listopada i četvrtak 27. listopada, prvi programski koncert u jedanaestoj, 2022./2023. školskoj godini!

Mladi glazbenici prezentirali su svoje glazbeno umijeće i stečeno znanje u prvom session band ciklusu nove školske godine. Polaznici su napravili odličnu atmosferu u školskom Klubu 27, a publika svih uzrasta je uživala u ritmovima poznatih pjesama i izvođača kao što su Kings of Leon, The Pretty Reckless, Halestorm, Paramore, Queen, Paolo Nutini...

Odličnu svirku su pružili i Off bendovi koje čini polaznici škole, a koji su nastali samoinicijativno – Histerza, Antiteza, Sofisti, The Skunk Anansie Tribute Band te gostujući bend glazbene sekcije Glazbene škole Ljubuški, ''Neki Dž''.

Svakih četrdeset dana Rock škola održi koncertnu prezentaciju session band ciklusa, čime omogućuje mladim glazbenim nadama da razviju svoj potencijal, kreativno se izraze, pripreme se za profesionalne nastupe, i dobiju podršku mostarske publike.

''Rock škola Mostar se zahvaljuje svojoj vjernoj publici, koja redovno posjećuje naše programske koncerte iz godine u godinu, i na taj način podržava kulturnu scenu i mlade umjetnike iz našeg grada i šire'', poručili su iz Rock škole.

Kopirati
Drag cursor here to close