Wao

Ovako će izgledati najveći brod za krstarenje na svijetu

Icon of the Seas tvrtke Royal Caribbean bit će najveći brod za krstarenje na svijetu
Lifestyle / Flash | 29. 10. 2022. u 06:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Royal Caribbean otkrio je detalje o svom najvećem kruzeru na svijetu Icon of the Seas. Objavili su video na YouTubeu, u kojem pokazuju kako će kruzer izgledati i što će sve biti na njemu.

''Icon of the Seas tvrtke Royal Caribbean bit će najveći brod za krstarenje na svijetu i nudit će nevjerojatne nove značajke, uključujući vodeni park, infinity bazene i dio broda namijenjen za obitelji'', stoji u opisu videa, kojeg prenose Putoholičari.

Ogromni vodeni park i infinity bazen

Prvo plovilo Icon Class isplovit će u siječnju 2024. godine. Na njemu će biti najveći vodeni park i prvi infinity bazen na kruzeru. Sadržavat će vodopad od 16 metara visine, bar u kojem će se moći plivati te vlastiti Central Park, koji je inspiriran urbanim njujorškim parkom. Luksuzni megabrod primat će rezervacije od sljedećeg tjedna.

Video: First look at Icon of the Seas!

Kruzer je težak 250.800 tona i ima pet posto veći obujam od plovila Oasis, što ga čini najvećim brodom za krstarenje na svijetu. Prostire se na 365 metara u dužinu te je tri metra duži od Wonder of the Seas, trenutno najvećeg broda na svijetu.

Može primiti 7600 putnika

Sadrži 2805 kabina te mu je fokus na obiteljskom odmoru. Kruzer može primiti 7600 putnika i 2350 članova posade. Posjetitelji će moći uživati u luksuznim obiteljskim kabinama i apartmanima. Između ostalog, kruzer ima tobogan, kino, karaoke i ogromnu terasu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Royal Caribbean Blog.com (@royalcaribbeanblog)

Na vrhu kruzera nalazi se AquaDome, koji će po danu imati vlastiti vodopad i pogled na ocean, a noću će se pretvoriti u društveno središte s restoranima, barovima i aqua predstavama. Sadržavat će modernu robotiku i vrhunsku tehnologiju.

“Svakim novim brodom podižemo ljestvicu u turizmu i putovanjima te unapređujemo ono što naši gosti znaju i vole. Od trenutka kada kroče na brod, svako iskustvo je posebno osmišljeno kako bi im pružilo najbolji odmor bilo gdje, na kopnu i na moru. S Icon of the Seas podigli smo ovo na novu razinu i napravili sve za ultimativni obiteljski odmor”, rekao je Jason Liberty, predsjednik i izvršni direktor Royal Caribbean Groupa.

Kopirati
Drag cursor here to close