EU4BusinessRecovery

Mostar Rock School sudjeluje u programu Digital Nomads Herzegovina

Digitalni nomadi su poduzetnici, zaposlenici i freelanceri koji zbog prirode posla mogu raditi na bilo kojem mjestu, uz dobru internetsku vezu.
Lifestyle / Flash | 03. 10. 2022. u 11:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz potporu programa Digital Nomads Herzegovina, Rock škola Mostar je prepoznata kao jedan od turističkih operatera u gradu Mostaru, koja će digitalnim nomadima kroz njihovih narednih mjesec dana boravka u Mostaru omogućiti pohađanje nastave u školi.

Digitalni nomadi su poduzetnici, zaposlenici i freelanceri koji zbog prirode posla mogu raditi na bilo kojem mjestu, uz dobru internetsku vezu. Često putuju i žive u raznim zemljama svijeta, posebno u onima gdje su životni troškovi nešto niži.

Foto: PR / Mostar Rock School sudjeluje u programu Digital Nomads Herzegovina

U destinaciji često borave po nekoliko mjeseci, a tijekom boravka važno je da imaju pristup autentičnim, raznolikim i kvalitetnim - prirodnim, sportskim, kulturnim, obrazovnim i zabavnim sadržajima – kao što je Mostar Rock School, ali i coworking i digital nomad-friendly lokalima. Jedan od takvih lokala u gradu je i  Klub 27, u vlasništvu udruženja građana ''Rock škola Mostar'', koji se nalazi u Muzičkom centru Pavarotti.

Pet digitalnih nomada - Sanne Wesselman iz Nizozemske, Han Talbot iz Ujedinjenog Kraljevstva, Samira Holma iz Švedske, Anna Maria Kochanska iz Poljske i Tim Marting iz Sjedinjenih Američkih Država – pohađat će sate gitare i klavijatura u mostarskoj Rock školi, kod predavača Domagoja Zelenike i Ivana Zovke, uz koordinaciju PR i program koordinatorice Marije Raspudić.

Foto: PR / Mostar Rock School sudjeluje u programu Digital Nomads Herzegovina

Gosti Rock škole će zauzvrat promovirati rad škole i Kluba 27 u svojim zemljama, na svojim društvenim mrežama i web stranicama.

''Nadamo se da će kroz ovaj program Rock škola biti prepoznata u svijetu kao jedan od turističkih operatera u gradu Mostaru, a naš grad kao jedna od poželjnih svjetskih destinacija za digitalne nomade'', poručuju iz Rock škole Mostar.

Program Digital Nomads Herzegovina organiziraju Intera Technology Park i Gospodarska komora FBiH kroz projekt RECOOPER, kojeg sufinanciraju Europska unija (EU) i vlada SR Njemačke putem EU4BusinessRecovery projekta u BiH. Zajednički ga provode GIZ, UNDP i ILO u okviru Programa za lokalnu samoupravu i ekonomski razvoj, koji podržava vlada SR Njemačke (BMZ).

Kopirati
Drag cursor here to close