Siječanj

Oblačno, u večernjim satima snijeg

Vjetar umjeren sa jakim do ulujnim udarima južni i jugoistočni.
Lifestyle / Flash | 05. 01. 2022. u 08:07 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini jutros je umjereno do pretežno oblačno vrijeme i uglavnom vjetrovito.

Temperature zraka u 07 sati: Bjelašnica 0 stupnjeva, Doboj 2, Zenica 3, Sokolac, Tuzla i Zvornik 4, Prijedor 6, Bijeljina 7, Ivan-sedlo 8, Banja Luka i Livno 9, Mostar 10, Drvar, Gradačac i Široki Brijeg 11, Bugojno, Grude, Sarajevo, Srebrenica i Trebinje 12, Bihać 14, Neum i Sanski Most 15 stupnjeva.

Atmosferski tlak je u Sarajevu iznosio 932 milibara, za 9 milibara je niži od normalnog i sporo opada.

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini lokalno sa slabom kišom. Prema kraju dana kiša se očekuje na sjeveru i sjeverozapadu Bosne, a tijekom noći i u većem dijelu naše zemlje. U kasnim večernjim satima u Krajini sa susnježicom i snijegom. Vjetar umjeren sa jakim do ulujnim udarima južni i jugoistočni. Prema kraju dana u Posavini i Krajini vjetar u skretanju na sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna od 10 do 16, na sjeveru i sjeverozapadu Bosne do 18 stupnjeva.

U Sarajevu uglavnom pretežno oblačno vrijeme. Kiša se očekuje u kasnim večernjim satima. Najviša dnevna temperatura oko 15 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close