Radna akcija

Nisu samo profesori počistitili kampus, pravi heroj je Džemo!

''Čisti i uređuje, neumorni junak sa Trimuše kojega spomenemo često jer je pokrenuo cijeli sustav čišćenja kvartova od strane građana, čisteći i uređujući Trimušu'', napisali su iz Žućo Bosna i Hercegovina
Lifestyle / Flash | 27. 05. 2020. u 08:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dobri duh Trimuše, ali i cijelog Mostara Džemal Kasumović - Džemo u utorak je ''ulovljen'' i kako sređuje kampus Sveučilišta u Mostaru, koji su, između ostalog, ''sređivali'' i uprava Sveučilišta te djelatnici fakulteta u organiziranoj ekološkoj akciji čišćenja.

Tako možemo reći da im je svima poznati Džemo bio velika konkurencija u ovom zadatku, a on se, sudeći po fotografijama, pobrinuo za ''vojničko'' igrališe. 

''Trenutno smo na "vojničkom" ili SUM igralištu i tamo smo sreli našeg dobrog Džemu. Čisti i uređuje, neumorni junak sa Trimuše kojega spomenemo često jer je pokrenuo cijeli sustav čišćenja kvartova od strane građana, čisteći i uređujući Trimušu. Na taj način je mnogim Mostarcima pokazao kako takva aktivnost može iz temelja promijeniti okoliš oko zgrade, kuće, vrta, šumice...koja je zapuštena i neodržavana'', napisali su aktivnisti iz Žućo Bosna i Hercegovina koji su ''obišli'' cijeli Mostar. 

 

Podsjetimo, Džemal Kasumović dobri je duh Trimuše koji je samoinicijativno proveo akciju čišćenja te odlučio očistiti pluća Mostara, popularnu trim stazu na Bijelom Brijegu. Tako je uspio pokrenuti i sve druge građane da povedu brigu o svome okolišu i zdravlju.

Kopirati
Drag cursor here to close