Tjentište Gori

Nektar OK Fest na vrhuncu - večeras nastupa Zoster

Lifestyle / Flash | 02. 07. 2017. u 09:03 D.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Već u 13h DJ After Affair i DJ Soole počeli su da zagrijavaju masu za odličnu cjelodnevnu zabavu. Na OK stage-u publiku u OK kampu su zabavljali bendovi “E- Play” i “Kanda Kodža Nebojša”. Do izlaska glavnih zvijezda večeri već je sijao vatromet muzike koji su izazvali “Viva Vops” i “Deca iz vode – EKV tribute band”.



Kada je scenom zavladao originalni Gobac i “Psihomodo Pop” temperatura na Tjentištu je porasla i iz sata u sat samo se povećavala. Tako da je bina bila vrela kada se pojavio splitski rep-rock sastav “TBF”, koji kao i obično nije razočarao publiku. Sat prije ponoći nad ovim jedinstvenim prostorom prirode spustila se posebna energija u obliku “Van Goga” čiji je nastup obilježio drugo veče. Publika je sa Đuletom kao bor pjevala sve hitove ovog kultnog benda.

Žurku, koja je trajala do ranih jutarnjih časova, na After Party-ju, na “OK Stage”, nastavio je “Banana zvuk” (Luka TBF).



Ljubitelji sedme umjetnosti mogli su da uživaju na “OK Cinema Stage”-u uz film “Tour de France”.
Večeras nastupaju Damir Urban & 4, “Let 3” i “Dubioza kolektiv”. Kao i uvijek najbolja zabava rezervirana je za “OK kamp” i “OK stage” na kojem će nastupiti “Deca loših muzičara” i “Zoster”.

Ljubitelji filmske umjetnosti uživat će u „OK cinema“ zoni, koja se i ove godine realizira u suradnji sa Operacijom kino i Sarajevo film festivalom, u okviru koje će večeras biti prikazan fim “Neslavno slavna Florence”.

Kopirati
Drag cursor here to close