NEKA TI LJETO BUDE SJAJNO UZ HELL

Nagradna igra HELL ENERGY

HELL ENERGY nagrađuje povjerenje i lojalnost svojih kupaca i uvijek teži da za svoje kupce osigura više.
Lifestyle / Flash | 10. 05. 2022. u 20:19 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HELL ENERGY je poznat po tome da svoje korisnike uvijek obraduje novim proizvodima i ukusima, a ovaj put za vjerne ljubitelje ovog energetskog napitka u Federaciji Bosne i Hercegovine, HELL je pripremio nagradnu igru sa vrijednim nagradama.

Nagradna igra traje od 6. svibnja do 19. lipnja 2022. godine, a korisnici mogu sudjelovati tako što će kupiti 3 limenke svog omiljenog HELL napitka u bilo kojoj prodavnici u FBIH. Ono što je potrebno uraditi jeste uslikati račun sa kupljenim HELL proizvodima i poslati ga zajedno sa svojim ličnim podacima (ime, prezime, adresa, broj telefona) na Viber broj 062/300-366.

Glavna nagrada koju mogu osvojiti dva sretna dobitnika jeste Play Station 5, a tu je i sedmični nagradni fond:
- 5x Chaho desperado gaming masažna stolica,
- 20x HELL vreća za sjedenje,
- 40x HELL torbica oko struka,
- 100x HELL alumijumskih boca.

Izvlačenje sretnih dobitnika je svakog tjedna, a imena dobitnika će biti objavljena na društvenim mrežama HELL ENERGY BIH. Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada će se održati 22.06.2022. godine, a imena će, također, biti objavljena na društvenim mrežama HELL BiH.

HELL ENERGY nagrađuje povjerenje i lojalnost svojih kupaca i uvijek teži da za svoje kupce osigura više. Budite i vi dio nove nagradne igre brenda HELL ENERGY i uz malo sreće osvoji neku od vrijednih nagrada.

Neka ti ljeto bude sjajno uz HELL!

*Izvlačenje dobitnika tjednih nagrada odvijat će se uz pomoć aplikacije za nasumični odabir. Svaka validna prijava učestvuje u jednom sedmičnom i u finalnom izvlačenju. Jedan fiskalni račun može se koristiti samo prilikom jedne prijave, a kupovina 3 limenke HELL-a mora biti na jednom računu. Račun treba biti sačuvan kao dokaz o kupovini.
Nagradna igra važi na teritoriji Federacije Bosne i Hercegovine. Pravila nagradne igre: https://bit.ly/hell-2022

Nagradna igra nije na koji način nije povezana ili sponzorirana od strane Facebooka ili Instagrama.

Kopirati
Drag cursor here to close