Halftime

VIDEO | Na Netflix stiže dokumentarac o J. Lo

Netflix sprema novi dokumentarac o Jennifer Lopez, koji bi premijeru trebao doživjeti 8. lipnja. Pod nazivom Halftime, dokumentarac će prikazati dugogodišnji tijek karijere omiljene latino dive, kao i intimniji pogled na njen privatni život.
Lifestyle / Flash | 19. 05. 2022. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Na Netflix stiže dokumentarac o J. Lo

U novom traileru za nadolazeći dokumentarac Halftime, o Jennifer Lopez, prikazani su razni detalji iz njenog privatnog i poslovnog života, poput nastupa u poluvremenu Super Bowla 2020., do njene obnovljene veze s Benom Affleckom.

Ako je suditi po traileru, Jennifer će svojim obožavateljima dati “insajderski” pogled u svoju deseteljećima dugu karijeru, staloženu narav po kojoj je poznata, radnu etiku i ljubav prema svojoj obitelji.

Video: Halftime | Jennifer Lopez | Official Trailer | Netflix

Dokumentarac će premijerno biti prikazan 8. lipnja na Tribeca Film Festivalu, a nakon toga će, od 14. lipnja, na platformi Netflix biti dostupan publici diljem svijeta.

"Halftime će predstaviti drugi dio Lopezinog života, gdje će ona prikazati svoj razvoj kao Latinoamerikanka, majka i umjetnica, kako preuzima odgovornost i kontrolu nad svojom karijerom te koristi svoj položaj u bolje svrhe”, poručili su iz Tribeca Film Festivala, piše miss7.

U traileru je Jennifer prikazana kako otvoreno progovara o osudama koje je primila od strane javnosti i medija na početku svoje karijere, kad s je nazivali “divom” i “serijskom mladom”. “Stvarno sam vjerovala tome što su govorili”, rekla je Jennifer te dodala kako se dugo borila sa samopouzdanjem.  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ben Affleck, za kojeg se Jennifer nedavno ponovno zaručila, također je intervjuiran u filmu te se prisjetio razgovora s Jennifer kad se najviše borila s negativnom medijskom pozornošću i kritikama. “Rekao sam joj jednom ‘Zar ti ne smeta?’, a ona je odgovorila ‘Očekivala sam ovo’”, podijelio je Ben u filmu.

Iako se dokumentarni film bavi nekim od težih trenutaka u karijeri Jennifer Lopez, također naglašava i neke od njenih najvećih postignuća, od kritički hvaljenog filma Prevarantice s Wall Streeta do nježnih obiteljskih trenutaka s njenom djecom, 14-godišnjim blizancima, Maxom i Emme.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

U traileru, Jennifer je objasnila kako “ne radim ovo zbog nagrada, ne. Radim ovo kako bih se povezala s ljudima i navela ih da osjete nešto, jer se i ja tako želim osjećati”.

Kopirati
Drag cursor here to close