Zlatno sunce

Na Melodijama Mostara glazbenici iz BiH, Hrvatske, Njemačke i SAD-a

Lifestyle / Flash | 21. 04. 2017. u 06:32 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Večeras će se u velikoj dvorani Hrvatskoga doma “Herceg Stjepan Kosača” u Mostaru, uz izravan prijenos na BHT1, s početkom u 21 sat, održati festival zabavne glazbe “Melodije Mostara 2017.”

U konkurenciji za Zlatno sunce Mostara, festivalski Grand Prix, i ostale nagrade 23. izdanja ovog festivala natjecat će se izvođači iz BiH, Hrvatske, Njemačke i SAD-a. Program će plesnom točkom otvoriti mostarska plesna skupina Mo-Stars, a prije izvedbi pjesama u konkurenciji za nagrade bit će izvedeno šest skladbi koje su uvrštene u projekt “Biseri Mostara”.

Riječ je o dva CD-a na kojima će se u izdanju Song-Zelexa i Croatia Recordsa naći 40-ak skladbi koje su označile Melodije Mostara od samih početaka tog festivala. Tako će Giuliano otpjevati skladbu “Tama” koju je pjevao na Melodijama Mostara 1996. Bit će izvedena i skladba “Poslušan” koja je, u izvedbi grupe 'Nešto između', prošle godine osvojila Zlatno sunce Mostara. U show programu nastupit će Tomislav Bralić i klapa Intrade.

Već u subotu, s početkom u 18 sati, u istoj dvorani bit će održan dječji festival “Male melodije Mostara 2017., prenosi Večernji list.

Kopirati
Drag cursor here to close