Dolazak sa stilom

Na maturalnu zabavu dojahao na kobili

Učenik Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju na maturalnu zabavu je dojahao na kobili.
Lifestyle / Flash | 06. 04. 2018. u 18:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Učenik Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju  Bert Pletikosić iz Splita je na maturalnu zabavu dojahao na kobili.

''Sjedio sam s ekipom na selu i slušao priče prijatelja iz drugih razreda kako će na maturalnu doći u luksuznim autima iz autoškole. Predložili su mi da dođem na konju budući da je to moj život i to mi je u krvi. Najbolje ideje se nekako rode slučajno i spontano. Mislim da je ovo prvi put u državi da je netko tako stigao na maturalnu zabavu'', rekao je  18-godišnji iskusni jahač trkaćih konja i licencirani džokej s nekoliko osvojenih trofeja.

''Nisam mogao vjerovati da će to stvarno napraviti. Inače uvijek blefira, ali ovaj put je to napravio do kraja'',  sretan je bio njegov razredni kolega Ante Ivančić, a viđenim se nemalo iznenadila njegova lijepa pratnja na maturalnoj večeri, piše Slobodna Dalmacija.

''Mislila sam da se šali kada je rekao da će doći na konju. U šoku sam, ali je svakako to lijepo vidjeti. Svi su se okupili da to dožive uživo'', rekla je Magdalena Palinić, dok je promatrala svog viteza koji je stigao, doduše, na smeđem konju.

''Ideja je odlična, malo je razbio monotoniju. Momak je baš simpatičan'', svidio se tako Bertov performans i Mladenu Radoviću, jednom od očeva koji je došao svoje dijete ispratiti na maturalnu večer.

Prvi susret s prometom dobro je podnijela engleska punokrvna kobila "Double Trouble", kupljena u Njemačkoj za 12 tisuća eura, inače u vlasništvu Bože Majića Zeca iz Brnaza, a kojoj je Berto ujedno i trener. Velike planove s tom osam godina starom trkačicom ima mladi jahač. Pripremaju se za nekoliko bitnih trka u narednih nekoliko mjeseci, a Berto se dobro oporavio od teške tjelesne ozljede koju je prošle jeseni doživio prilikom pada na treningu.

Kopirati
Drag cursor here to close