Fatalne žene...

Muškarci gube glavu za ženama koje rade ovih 5 stvari

Ako ste se pitali kakvim ženama muškarci ne mogu odoljeti, otkrivamo vam 5 stvari koje rade samo fatalne žene.
Lifestyle / Flash | 21. 11. 2023. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako imate posebnog muškarca u životu, no za svaki slučaj ga želite ostaviti bez daha s vremena na vrijeme, nastavite čitati i saznajte male tajne velikih zavodnica. 

1. Zrače samopouzdanjem…

Većina muškaraca će se okrenuti za zgodnom ženom no ako ne pokaže neke drudge kvalitete, oni pametni će sigurni izgubiti interes za nju. Jedna od stvari koje najviše poštuju kod žena je samopouzdanje koje otkriva snagu žene.

Žene, ako ste mislile da ćete privući i zadržati muškarca provokativnom odjećom i flertom, prevarile ste se. Muškarci zapravo gube glavu za ženama koje vjeruju u sebe te će dati sve od sebe da budu dio njezinog svijeta. 

2. No isto tako daju muškarcima priliku da ih osvoje 

Foto: Canva / Muškarac grli ženu

Sigurno vam je poznata priča kako su žene u ljubavnim odnosima  lovine a muškarci lovci. Ovo je nekako postalo nepisano pravilo i način na koji ovakvi odnosi funkcioniraju.

Najveće zavodnice svijeta nikad muškarcima neće uskratiti priliku da ih osvoje. Nekad će taj odnos prerasti u nešto više dok će nekad ostati samo na poznanstvu, ali pouka je da nikad muškarcima ne uskraćujete priliku da vam se dokažu i da vas pokušaju zavesti. 

3. Tajnovite su

Stara izreka kaže da je žena bez tajni kao nebo bez zvijezda. Bez obzira koliko dugo poznajete nekog muškaraca, nemojte mu odavati baš sve o sebi. Zadržite neke stvari za sebe i pustite da ih slučajno sazna. Uz ovaj trik ćete mu biti zanimljivije i željet će vas još bolje upoznati.

Pustite ga da se potrudi oko vas i sazna koje vas stvari pokreću i čine sretnima. Osim što će vas tako bolje upoznati, više će vas cijeniti kao ženu i vidjeti vas kao materijal za brak. 

4. Duša su svake zabave 

Foto: Canva / Zdravica na zabavi

Žena koja ima sposobnost da bude duša svake zabave te da svojom karizmom osvaja srca ljudi oko nje će definitivno ostati zamijećena. Muškarci vole otvorene žene sa dobrim smislom za humor i izraženim komunikacijskim vještinama.

Za njih lijepa žena nikad ne može biti toliko privlačna kao ona koja uz ljepotu posjeduje pamet, inteligenciju i snažan stav. Također, svakom muškarcu će laskati ako baš njegova partnerica unosi pozitivnost u svako društvo i ako je apsolutni magnet za pažnju. A takvoj je ženi jako teško odoljeti, zar ne?

5.  Žive život punim plućima 

Muškarci često gube glavu za ženama koje su strastvene prema životu i koje ga žive punim plućima. One pokazuju entuzijazam prema svemu što rade te cijene male trenutke sreće. Ovim načinom života poručuju svima da su same sebi dovoljne i da im ne treba druga osoba da bi ih usrećila.

Baš takvo razmišljanje tjera svakog muškarca da učini sve u njegovoj moći da je osvoji i da joj bude partner u svemu. Ako planirate osvojiti jednu ovakvu ženu, spremite se, jer će vam trebati nešto više od dobrog izgleda. 

Za kraj

Drage žene, bez obzira koje od ovih kvaliteta imate, sigurni smo da ćete onog pravog privući s lakoćom i onda kad se najmanje budete nadali.

Dragi naši muškarci, razumijemo da postoje žene za kojima doslovno gubite glavu no imajte na umu da je u tom cijelom procesu najbitnije da zadržite dostojanstvenost. A

ko se toliko promijenite da bi zaveli neku ženu onda to više niste vi. Nadamo se da ćete ovo imati na umu sljedeći put kad vam u život uđe fatalna žena. 

Kopirati
Drag cursor here to close