Životna priča kao nadahnuće

Motivacijski govornik Nick Vujičić stiže u Mostar: Nemoguće je moguće

Njegova priča o preovladavanju prepreka nadahnuće je mnogima. Čudo od čovjeka, kako ga mnogi nazivaju, stiže u Mostar 26. listopada, a sa publikom će se družiti u dvorani Bijeli Brijeg sa početkom u 11 sati
Lifestyle / Flash | 03. 10. 2019. u 08:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poruke ljubavi, mira i vjere čini se potrebnije su ljudima, nego ikad prije, a Nick Vujičić to dobro zna.

Naime, Nick je rođen bez ruku i nogu, ali svojim primjerom svakim danom dokazuje kako je nemoguće – moguće.

"Kada je život težak, i dalje možemo biti zahvalni za neke stvari. Imam svoje malo stopalo ovdje  i ono mi omogućava da  vozim kolica, pišem, tipkam i mogu napisati 23 riječi u minuti na računalu. Svojim stopalom mogu se pokretati i pomaže mi mnogo. Moji roditelji uvijek kažu, Nick, u životu uvijek imaš izbor, možeš biti ljutit zbog toga što nemaš ili zahvalan zbog onog što imaš…'', stoji na njegovoj službenoj web stranici.  

FOTO: Facebook / Nick Vujičić, motivacijske poruke

Dok je bio dijete, Nicku nisu davali šanse za život, osim u jednoj instituciji. Snagom volje pokazao je cijelom svijetu da ne mora tako biti. Jedina ograničenja koja postoje, očito su samo u našim glavama.

Nick je naučio kako se nositi sa svojim invaliditetom te je snagom voje naučio raditi neke svakodnevne stvari kao što je pranje zuba, tipkanje na računalu i javljanje na telefon i slično. On sad, pliva, igra golf, vozi skateboard. Završio je dva fakulteta. Shvatio je kako svojim primjerom može pomoći i drugima, stoga je s 19 godina počeo održavati motivacijske seminare koji su mnogima promijenili živote i naučili ih kako se nositi s teškoćama koje su ih zadesile u životu. Nick je danas pun života, entuzijazma i nade koju želi podijeliti s drugima.

Foto: Facebook / Nick Vujičić

Nick je također autor brojnih bestselera, koji svojom životnom pričom i porukom nade inspirira brojne ljude diljem svijeta.

Sve detalje vezano za prodaju karata i informacije o gostovanjima u drugim bh gradovima možete pronaćii na web stranici NICKuBiH.com.

Kopirati
Drag cursor here to close