Travanj

Danas je moćan datum 4.4.: Evo što donosi

Kako bi se vaše namjere i želje danas ispunile, vizualizirajte svoje želje detaljno – važno je da želja koju zamislite utječe povoljno i na vas i na druge ljude.
Lifestyle / Flash | 04. 04. 2023. u 08:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrcalni datum, 4.4. u kojem vlada magičan niz 4-4, donosi nam puno pozitivne energije. Ovaj datum je najskladniji u travnju jer je četiri broj harmonije i sadrži snagu četiri glavna elementa: Vatre, Zraka, Vode i Zemlje.

Ovaj niz također simbolizira stabilnost, uzemljenje, sigurnost. Ovo je vrlo povoljan dan, koji se svakako isplati posvetiti važnim stvarima, prenosi Atma pozivajući se na Sensa mondo.

Dan je povoljan za intelektualnu i fizičku aktivnost, kao i za emocionalni i duhovni razvoj. Četiri je broj koji stvara posebno stanje uma u nama. Pomaže da postanete ljubazniji, bolji.

Također jača energiju i pomaže u procesu oslobađanja od negativnosti i neugodnih osjećaja, kao i mračnih sjena iz prošlosti.

Mnogi ljudi će doživjeti uspjeh, bit će pozitivni i promatrat će svijet s više radosti. Ako drugima dajete dobro, to dobro će vam se i vratiti.

Budite strpljivi, jer ovog dana možete riješiti svaki zadatak, ma koliko on bio težak. Možete se sami nositi s njima – budite spremni da preokrenete situaciju u svoju korist.

4. travanj je zaista dobar početak tjedna, jer tjedan možemo započeti motivirani da ostvarimo velike snove.

Dan će biti lagan, ugodan, uspješan, a svaki dogovor može donijeti napredak na duže staze.

Numerolozi ističu da baš danas trebate razmišljati o svojim ciljevima, namjerama i željama. Osjetit ćete da ste na pravom putu i što je to što želite poduzeti da bi se san ostvario.

Važno je da budete puni optimizma, razmišljate dobro – i dobro će biti. Dan je povoljan i za financije, bit će više stabilnosti u polju novca. Na ljubavnom planu izbjegnite sukobe.

Kako bi se vaše namjere i želje danas ispunile, vizualizirajte svoje želje detaljno – važno je da želja koju zamislite utječe povoljno i na vas i na druge ljude.

 

Kopirati
Drag cursor here to close