Kuda idu svi ti ljudi

Mario iz Zostera: Zaboravili smo cijeniti ono što imamo

Frontmen benda iz Mostara Mario Knezović ističe da ova pjesma kroz stihove postavlja dogmatsko pitanje u kojem su činjenice postavljene na crno ili bijelo, odnosno tko će ići u raj, a tko u pakao.
Lifestyle / Flash | 20. 03. 2020. u 08:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski sastav "Zoster" objavio je novi singl i video-spot za pjesmu "Kuda idu svi ti ljudi", koji najavljuje njihov novi studijski album.

Frontmen benda iz Mostara Mario Knezović ističe da ova pjesma kroz stihove postavlja dogmatsko pitanje u kojem su činjenice postavljene na crno ili bijelo, odnosno tko će ići u raj, a tko u pakao.

"To je klasično pitanje, ko je tu dobar, a ko loš. Mi često mislimo da smo mi dobri, samo zato što ima gorih od nas", rekao je Knezović za Nezavisne i dodao da su pjesmu snimili prošle godine u studiju "Pavarotti" u Mostaru te da je ovo prva etapa nadolazećeg albuma.

Zanimljiv video spot

"Sad smo snimili i drugu i sad ide postprodukcija, ide miks i mastering pa nam je u planu da izbacimo još jedan ili dva singla nekad na jesen, a album je radila petorka koja je radila i prošli album Atilia Aksoj, Goran Rebac, Nikola Galić, Adis Sirbubalo i ja", rekao je Knezović.

Video: Zoster "Kuda idu svi ti ljudi"

Novi singl "Kuda idu svi ti ljudi" dobio je veoma zanimljiv video-spot koji su pratioci benda na kanalu YouTube opisali kao nesvakidašnji za ove prostore. Spot je uradio Miodrag Cicović, regionalnoj publici poznat kao lider benda "Straight Mickey and the Boyz".

"Miki je naš prijatelj, on je sa nama radio i na video-spotu za pjesmu 'Volio sam te'. Miki odlično radi svoj posao i njemu smo prepustili da ostvari svoju viziju. Snimanje je trajalo nekoliko dana na raznim lokacijama u okolini Mostara", istaknuo je Knezović.

Virus i Zoster

Frontmen benda "Zoster" dodaje da pandemija virusa korona utiče i na sastav iz Mostara, kao i na cijeli svijet, te da su svi članovi kod kuće.

"Svi smo kući, jedva čekamo da ovo prođe, nadam se da će brzo proći i da ćemo se vratiti uskoro te da ćemo svirati uživo i da će što manje stvari biti otkazano", rekao je Knezović.

Muzičar je dodao da je trenutna situacija u zemlji i svijetu pokazatelj koliko smo zaboravili cijeniti ono što imamo.

"Najvažnije je, prije svega, sačuvati zdravlje i živote ljudi. Sad se kroz ovo vidi šta je najvažnije i koliko smo zaboravili cijeniti ono što imamo, i slobodu kretanja i druženja, i nadam se da ćemo svi naučiti iz ovoga mnogo više te da ćemo naučiti cijeniti život sam po sebi i da ćemo biti bolji jedni prema drugima", zaključio je on za Nezavisne novine.

Kopirati
Drag cursor here to close