Zoster

Mario Knezović: Dolazi nešto mnogo dobro

Lifestyle / Flash | 12. 05. 2017. u 07:32 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Stvarno sam se napunio i osjećam da dolazi nešto mnogo dobro. Jako osjećam puls energije i jedva čekam da sve to krene iz mene'', rekao je za Dnevni avaz Mario Knezović, lider mostarske grupe Zoster, koja je ovih dana održala koncerte u Banja Luci i Sarajevu povodom Dana Europe.

Zoster je opet nekako preskočio Mostar, a Knezović najavljuje novi, drugačiji, koncert u glavnom gradu BiH.

''U Sarajevu smo imali možda i više koncerata nego u Mostaru. Također, 17. svibnja dolazim i na Festival komedije 'Osmijeh Sarajeva'. Tu smo kao trio, mi to zovemo 'Peretrojka', nešto kao mini Zoster'', rekao je Knezović.

Govoreći o novim projektima i pjesmama, poput pjesme 'Skakavac', rekao je kako nekada zamišlja da napravi neke B-strane albuma.


''Mnogo je pjesama koje sviramo na koncertima, a nikad ih nismo snimili. Znaju ih oni koji nas prate na koncertima, samo me je strah, ako ih snimimo, možda to neće biti to. Kad se izvode uživo, imaju težinu. Nisam ni za da ni za ne. Vidjet ćemo'', rekao je i dodao kako će na ljeto pripremati i album i da je ideja da se u studio krene u rujnu.

Spomenuo je Knezović i Atillu Aksoja rekavši kako je on njegova ''i desna i lijeva ruka''.

''Ja pišem muziku i tekst, one već postoje, samo treba da zažive, a to je kada se okupimo svi zajedno. To što Atilla radi s drugima, i jeste nešto drugo, to je njegov odraz senzibiliteta prema tome. U Zosteru, on je on'', rekao je.

Kopirati
Drag cursor here to close