Horoskop

Ljubav u kolovozu: Tko će imati najviše sreće?

Djevice će ovog mjeseca imati uspone i padove u vezi. Pokušajte biti što komunikativniji. Savjetuje se da se s partnerom malo distancirate i odmorite jedno od drugoga. Nakon 15. kolovoza stvari će se vjerojatno popraviti.
Lifestyle / Flash | 04. 08. 2023. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najvažniji planet za ljubav, romansu i veze je Venera - označava ljubav i brak, ljepotu, želju za seksom, plodnošću i prosperitetom. Dok Mjesec vlada emocijama, Mars označava seksualni nagon, kompatibilnost, strast i energiju. Kompatibilnost među partnerima u velikoj mjeri ovisi o položaju, elementu i tranzitu svih planeta, a ljubavni horoskop za kolovoz za parove ali i samce će pomoći da utvrdite privrženost i bolje razumijete svoje veze, piše Živim.

Ovan

Parovi - Ovnovi će biti preopterećeni emocijama i to bi moglo izazvati nesuglasice među partnerima. Zaokupite se mentalno - možda novi hobi ili neki sport. Nakon 15. kolovoza vaše će se emocionalno stanje vjerojatno popraviti.

Samci - osjećat ćete se usamljeno, ali pokušajte ne požurivati stvari. Uživajte sa svojim prijateljima i obitelji i prepustite se brizi o sebi. Ako započinjete vezu, savjet je da date vremena da se veza razvije i sazre prije nego što preuzmete bilo kakve obveze.

Bik

Parovi - mogu imati prigušen libido, a seksualni užici mogu biti ugroženi. Partneri bi se mogli osjećati zapostavljeno. Savjet je da kvalitetno provodite vrijeme sa svojim prijateljima.

Samci - neće moći pronaći pravu osobu s kojom bi provodili vrijeme i možda neće biti dobrog raspoloženja. U ljetnim avanturama neće biti zadovoljni i osjećat će se zbunjeno. Najbolje je dati vremena vezi.

Blizanci

Parovi - spremni su ojačati svoju vezu ljubavi i prijateljstva sa svojim partnerima. Svi prethodni nesporazumi bit će otklonjeni. Koristite gumb za brisanje da izbrišete sve neugodnosti iz prošlosti i radite prema sretnoj sadašnjosti i budućnosti.

Samci - upoznat ćete mnogo zanimljivih ljudi. Uživajte u blagodatima ljeta i nemojte žuriti izgubiti status samca.

Rak

Parovi - rakovi trebaju dodati začin u svoj ljubavni život. Promijenite rutinu i zajedno radite uzbudljive stvari. Zajednički odmor dobra je ideja za razbijanje svakodnevne monotonije. Pokušajte ne uzimati stvari zdravo za gotovo.

Samci - bit će zadovoljni svojim slobodnim statusom i neće im se žuriti s pronalaskom partnera.

Lav

Parovi - imat će odličan mjesec u pogledu veza. Vaš će partner biti pun ljubavi i spreman na suradnju. Uživat ćete u dobrom društvu i intimnosti s partnerom. Dobro je vrijeme da počnete planirati obitelj.

Samci - vjerojatno će pronaći partnera po svom izboru, a počeci predviđaju novu romansu. Uživajte u svakom trenutku, ali nemojte žuriti da izgubite status samca. Oni koji su već našli ljetnu romansu će se još dublje zaljubiti i željet će podići tu vezu na višu razinu.

Djevica

Parovi - djevice će ovog mjeseca imati uspone i padove u vezi. Pokušajte biti što komunikativniji. Savjetuje se da se s partnerom malo distancirate i odmorite jedno od drugoga. Nakon 15. kolovoza stvari će se vjerojatno popraviti.

Samci - bit će usamljeni jer nisu potpuno izliječeni od prošlih iskustava. Uzmite si vremena i nemojte žuriti prema novoj vezi.

Vaga

Parovi - mogli bi imati neke razlike sa svojim partnerima. Ravnoteža u vezi je ključna, stoga ne dopustite da ego pokvari stvari među vama. Radite na miru i harmoniji.

Samci - mogli bi se bojati usamljenosti, ali ne dopustite da vas strah natjera da požurite u nešto što ne želite. Netko iz prošlosti mogao bi se vratiti u vaš život. Savjet je da krenete naprijed samo ako ste u stanju prevladati razlog prošlog prekida.

Škorpion

Parovi - imat će oštar odnos sa svojim partnerima. Možda ste cinični i ogorčeni prema njemu. Treba raditi na sebi. Pokušajte opustiti svoj um i razumjeti gledište druge strane.

Samci - uživat će u statusu samaca i vjerojatno će sredinom mjeseca upoznati nekoga zanimljivog. Vjerojatno će se razviti posebna veza.

Strijelac

Parovi - mjesec kolovoz započet će neslaganjem s vašim partnerom, ali kako mjesec bude odmicao, prevladat će sklad. Dobar je trenutak započeti planirati obitelj.

Samci - kolovoz obećava dobro vrijeme za samce za druženje i zabavu, posebno u drugoj polovici mjeseca. Upoznat ćete puno zanimljivih ljudi. Važno je samo da budete iskreni u svojim odnosima.

Jarac

Parovi - zbog nedostatka razumijevanja može doći do oštrih svađa. Stvari bi se mogle malo popraviti nakon sredine mjeseca, ali ovaj mjesec ne obećava primirje. Strpljenje i upornost su jedini način.

Samci - neće biti sigurni što žele, a savjet je da dobro razmislite što želite prije nego što uskočite u novu vezu.

Vodenjak

Parovi - morat će se zadovoljiti s partnerom koji se duri, prigovara i ne podržava vas. Najbolji način da se stvari poboljšaju i da godišnji odmor provede u miru je otvorena komunikacija i jedan ozbiljan razgovor.

Samci - velika je šansa da upoznate nekog posebnog. Razgovori će trajati do dugo u noć, a možda se iz ljetne romanse rodi prava ljubav.

Ribe

Parovi - prva polovica mjeseca bit će teška za ribe jer će njihovi partneri biti nerazumni i zajedljivi. Morate riješiti određena pitanja. Stvari će se popraviti sredinom mjeseca.

Samci - mogli bi pronaći svoju srodnu dušu na radnom mjestu. Razvit ćete snažnu vezu koja bi mogla postati dugoročna.

Kopirati
Drag cursor here to close