pretraživanje

Koga smo najviše 'guglali' u 2016.?

Lifestyle / Flash | 14. 12. 2016. u 09:08 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pretraživanje pomoću internetskih tražilica nam je odavno postalo rutina. Neovisno o tome što nas u nekom trenutku zanima, Google je vjerojatno prva adresa na koju odlazimo u potrazi za odgovorima.

Kako bi se približili svjetski trendovi iz tekuće godine, Google na kraju svake godine objavi popis osoba o kojima smo najviše čitali. Budući da je ova godina bila prepuna zanimljivih događanja, rezultati i ne čude previše.

U prvih 10 su se tako našli budući stanovnici Bijele kuće, Donald i Melania Trump, ali i bivša protukandidatkinja Hillary Clinton. Romantične intrige poznatih su tradicionalno vrlo zanimljive javnosti, pa su tako u prvih deset najtraženijih osoba ušli Brad Pitt, Angelina Jolie te nova djevojka princa Harryja, glumica Meghan Markle.

Osim toga, htjelo se saznati više i o ljubavnom odnosu Taylor Swift i Toma Hiddlestona, koji su također u samom vrhu pretraga. Zbog popularnosti novog serijala o njegovom životu, pojačano se pretraživao i O.J. Simpson, ali i Steven Avery iz Netflixovog dokumentarnog serijala ''Making a Murderer'', prenosi Buro247.

Kopirati
Drag cursor here to close