Poznati pjevač

Keba odgovorio u kakvom je odnosu sa Severinom

Kojić je otac Severininog bivšeg supruga Igora s kojim je u braku bila šest godina.
Lifestyle / Flash | 27. 10. 2023. u 19:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevač Dragan Kojić Keba gostovao je u emisiji Ognjena Amidžića. Keba je u rubrici 'Pitanja s Instagrama' odgovorio u kakvom je odnosu sa svojom bivšom snahom, Severinom.

''Nismo u kontaktu, prošlost ostaje prošlost. Bilo ovo napisano ili izgovoreno, budite sigurni da ima više lijepih uspomena nego onih koje nisu''. izjavio je, prenosi Kurir.

Kojić je otac Severininog bivšeg supruga Igora s kojim je u braku bila šest godina. Severinu i Igora je u veljači 2015. godine na njenom koncertu u Beogradu upoznao menadžer Edwin Softić, a već u travnju javnost je saznala da su zajedno. Par se vjenčao krajem rujna 2015. u crkvici u Balama na intimnoj ceremoniji, pa su zato u Beogradu odlučili napravit pravi “dernek” za sve prijatelje i suradnike. Za svadbenu predstavu u studenom iste godine pobrinuo se slovenski redatelj Tomaž Pandur s kojim je Severina surađivala na turneji "Dobrodošao u klub".

Na svadbu su se iz kuće mladoženjina oca Dragana Kojića Kebe dovezli u bijeloj Zastavi 101, popularnom stojadinu, koji je bio okićen cvijećem i balonima. Osmijeh im nije silazio s lica dok su trubači svirali “Đurđevdan”.

Ležerno odjeveni, mahali su fotoreporterima koji su se okupili iz cijele regije zabilježiti vjenčanje koje je brzo prozvano  vjenčanjem desetljeća, a Keba im je donosio kavu i topli čaj kad su se požalili da su promrzli. Mladence je u dvorani ukrašenoj egzotičnim cvijećem i s tronom za kraljicu estrade dočekalo oko 600 gostiju. U salu su ušli koračajući crvenim tepihom.

Lepa Brena uživala je u društvu supruga, stigao je i niz srpskih folk zvijezda poput Dare Bubamare te Nade Topčagić koja je mladencima darovala ajvar. Stigli sui Goran Karan i Petar Grašo koji je i zapjevao prijateljici, baš kao i Saša Matić. Omiljena Sevkina dizajnerica Aleksandra Dojčinović bila je u društvu sportašice Sandre Perković, dizajner Ivica Skoko družio se s glumicom Ankicom Dobrić. Seve je došao nazdraviti i Nenad Ninčević, a da sve bude kao po špagi, brinuo se njezin menadžer i dugogodišnji suradnik Tomica Petrović te njezina kuma Andrea Čermak.

Kopirati
Drag cursor here to close